Wachtgelder Richard de Mos zoekt werk

Laat het een voorbeeld zijn voor iedere Nederlander.
Richard de Mos die mag en kan genieten van een riante wachtgeldregeling omdat ome Geert Wilders niets meer zag in het Haagse leugenaartje dat nog al vol van zich zelf is, getuige zijn openbare maar vooral inhoudelijk nietszeggende CV. Het lijkt goddomme wel een CV van een doorsnee Kamerlid.

Richard de Mos, die dankzij het wel-niet-wel-niet teruggeven van zijn raadsstoeltje in Den Haag zijn wachtgeld maandelijks netto weet te verhogen met de raadsvergoeding, wil toch uiteindelijk ook voor een Barbie en kind kunnen zorgen en roept Nederland op om hem te helpen.

Zijn indrukwekkende CV zou tot Kamervragen kunnen leiden. Waarom heeft deze man nog géén baan? Wat mankeert er aan Richard de Mos? Hij is zelfs ambassadeur en hij was toch ooit een schoolhoofd  van een school in een moeilijke wijk in Den Haag? Daarnaast is hij zeker bereid om voor een uitdaging te verhuizen naar Gelderland of Schiedam of waar dan ook.

Ik heb begrepen dat er binnenkort een melkveehouderij in Friesland vrij komt. Is dat geen uitdaging voor onze Richard?
Beetje onder de koeien liggen, gierput uitzuigen, voor dijkjes gaan liggen, pakken boter op je kop dragen en die meid van Boer zoekt vrouw / man /minnares / minnaar / goedkope hulp / goedkoop personeel op bezoek krijgen.

15 gedachten over “Wachtgelder Richard de Mos zoekt werk”

 1. @1 Kan hij dan mijn Nederlandse buurman meenemen die de hele tijd zeikt over de Polen die s’morgens te luis praten als ze op het busje naar het westland wachten ??

 2. Meeuwepoep van Haagse pleinen schrappen, kortom zat te doen.
  Als je echt wilt werken is er werk zat lamstraal!

 3. Tja, werk zat, maar PVV’ers komen hier niet door de sollicitatie procedure. Het is hier een nazi-vrije zone.

 4. Volgens mij zoekt die man niet serieus naar werk, anders zou hij de aanbeveling van Hans Wiegel, Joop Atsma en Henk Bleeker wel achterwege laten.

 5. “…en hij was toch ooit een schoolhoofd van een school…”

  Laat Richard dat zelf even zeggen!
  https://www.youtube.com/watch?v=zYXm2tttLWU
  http://www.nu.nl/politiek/2380891/pvver-mos-was-nooit-schooldirecteur.html

  @4, ook ik zal RdM nimmer in loondienst nemen. Maar hem een ‘nazi’ noemen, gaat m.i. een stap te ver. Eerder een persoon die extreem gevoelig is, voor fascistoïde invloeden. Al dan niet vanuit een bepaald opportunisme. Iets wat je wel vaker bij (voormalig) voetbal “supporters” ziet.

  Overigens, zo’n ‘nazi vrije zone’ als werkplek klinkt mij prima in de oren. Wáár kan ik solliciteren? 😉

  Mogelijk kan RdM ervoor gaan werken, dat voor ‘de Pier’ in Scheveningen, een paar honderd kilometer de zee in, een eiland wordt opgespoten, alwaar al die verstandelijk beperkten gezamelijk kunnen gaan leven. Een bootje om hen te bevoorraden met voedsel etc. zou een paar Fte’s kunnen opleveren. Voor Nederland, dat is. Oi!

  Oh, ach, wat zeg ik nou allemaal.

  😆

  😆

 6. @9 als jij nou voortaan eens hetzelfde e-mail adres blijft gebruiken dan hoef ik niet steeds handmatig je reacties goed te keuren.

 7. Bij deze, JvdH. Met de opmerking, dat het -volgens mij- mogelijk is, om dat verplichte email uit te schakelen. Niets blijft. 😉

 8. Zou het letterlijk citeren op LinkedIn van afscheids/oprot rede helpen bij het vinden van een baan?

  zou het (wel of niet ) letterlijk citeren van de mening van hoogstaande (ahum) mensen in onze maatschappij over de vermeende kwaliteit van de baantjezoeker helpen bij het vinden van een baan?

  zo ja; dan kunnen de reintegatiebureau’s weer jaren aan werk claimen bij het UWV

 9. Ik zie het al helemaal voor me
  Een klasje bij reïntegratiebureau ‘wij verdienen aan uw ellende’ met ontslagen TNT medewerkers die sollicitatiebrieven leren schrijven waarin ze Ad Scheepsbouwer aanhalen hoe geweldig postbodes zijn en hoe mooi het vak van parttime-onderbetaald postbezorger is en dat de schrijver in de ogen van deze hoogstaande meneer een perfect persoon is voor het verkrijgen van een uitdagende baan.

Reacties zijn gesloten.