Waarschuwing! Na de eindeloze ‘sportzomer’ gaat Hilversum nu politiek doen

Vanaf vanavond stort Hilversum zich op politiek (tot aan 12 september), met coryfeeën als Knevel & Van den Brink, Pauw & Witteman, ook nog in combinatie met elkaar. Frits Wester en Ferry Mingelen mogen ook nog meedoen. Het is maar dat je het weet.

Volgens mij heb ik nog wat films staan die ik nog niet had gezien afgelopen zomer. (Maar natuurlijk zal ik mij opofferen om bij te blijven om te schrijven, maar het zal een hele opoffering zijn om te kijken).

6 gedachten over “Waarschuwing! Na de eindeloze ‘sportzomer’ gaat Hilversum nu politiek doen”

 1. [ maar het zal een hele opoffering zijn om te kijken]

  Ik vermoed: om _ niet_ te kijken? 😉

 2. Ik haat sport. 😉

  Ik haat niks, maar ik hou er niet zo van.
  Is dat het noodzakelijk is voor lichamelijk onderhoud, maar je kunt ook overdrijven.

 3. goed dat het ten einde is dat overdreven gedoe en aanverwant studiogeneuzel
  alleen maar goed voor de miljardenmarkt die de reclame is plus wat dolende nietsnutten
  die overigens net naar de plee waren of een pilsje gingen schenken tijdens die reclameterreur (ca 10 minuten reclamepulp per blok))
  (ik chargeer, dat doe ik graag)

  kunnen al die ‘keihard werkende’ nl’ers extra aan de slag om het verlies van 1 miljard goed te maken
  alleen: crisis dus weinig te doen…

  http://goo.gl/rg0sz

Reacties zijn gesloten.