Waarom Wilders geen leden heeft

martinagema
Een illustratie hoe slim het is van Wilders dat zijn partij geen partij is, geen leden heeft en waarom hij niet kan worden aangesproken op dit soort volgers. Hij heeft geen leden dus distantiëren is nergens voor nodig.
Intussen wordt onder de vlag van een niet-bestaande partij die wel als grootste in menige peiling wordt afgeschilderd dit soort verhalen rondgestrooid.
Onvervalst neonazisme.
Neonazisme, omdat de oorspronkelijke nazi’s moeilijk konden of wilden ontkennen wat zij deden. Hier gaat dit ontkennen moeiteloos en ongestraft in zijn werk.

Wilders wil natuurlijk wel graag dat dit soort lieden op zijn lijst stemt en kiezers naar hem toetrekt.

7 gedachten over “Waarom Wilders geen leden heeft”

 1. Kijk eens op deze internetsite
  hollandsehufters.blogspot.com/…/bedreiger-femke-halsema-gaat-doorrrr.html.
  Type op google de naam Martin Agema en je komt vanzelf bij deze site.
  Denk nog eens terug aan de waarschuwingen van mij over het aanwezig zijn van het nazisme en het naar buiten treden van dit rapaille!

 2. Kennelijk waren er ruim zes miljoen criminele joden en allemaal naar hun eigen land teruggestuurd. Die Agema hoort toch allang achter de tralies! En Nederland (op een minderheid na) staat er bij en kijkt er naar. Maar links is nog steeds eng en heeft alle aandacht van de AIVD.

 3. Dus eigenlijk geven jullie nu toe dat die stupide vergelijkingen van nazisme met de pvv van geen kant klopt. Best lachwekkend wat een genie die Martin.

 4. @4: JvdH

  Wat grappig, het eerste wat ik dacht toen ik die reactie van @3 las: Wat een OETLUL zeg.

 5. @3 Dirk, bedankt dat je nog een punt onder de aandacht hebt gebracht.
  “Um den Druck auf die jüdische Bevölkerung zu verstärken und deren Bereitschaft zur Auswanderung zu steigern, wurden im Frühsommer 1938 in Berlin die Geschäfte jüdischer Inhaber beschmiert und im Zuge der Aktion “Arbeitsscheu Reich” gegen “Asoziale” und “Kriminelle” zahlreiche Juden willkürlich verhaftet.” uit: http://www.dhm.de/lemo/html/nazi/antisemitismus/ausgrenzung/
  Lees het hele artikeltje maar en trek de verdere parallellen met het PVV-Getöse.
  Martin (Bosma) (Fleur) Agema, a.k.a. Friedrich Eckhardt bewijst zijn ‘genialiteit’ door zijn huiswerk niet te maken en mij zo een makkelijk puntje cadeau te doen.

 6. Dirk, de correcte zin zou moeten zijn :

  “Dus eigenlijk geven jullie nu toe dat die stupide vergelijkingen van Nazisme met de PVV van geen kant kloppen”

  Het is namelijk meervoud in dit geval.

  Erg jammer dat je hiermee het aloude vooroordeel dat PVV stemmers het IQ van een amoebe hebben bevestigt.

Reacties zijn gesloten.