Waarom de vrijspraak van George Zimmerman zo verschrikkelijk fout is

Natuurlijk wist u het al, dat het helemaal fout is hoe de zaak George Zimmerman is afgehandeld, zelfs Obama was er zo kritisch over als hij maar kon zijn zonder zich als president direct over een rechtszaak uit te spreken (dat is toch nogal wat, als de president van de VS zegt dat hij Trayvon had kunnen zijn), maar als u nog eens even precies wilt horen hóe fout, dan kunt u hier kijken naar een briljante monoloog van John Oliver van The Daily Show.

En kijken hoor, echt een aanrader.

6 gedachten over “Waarom de vrijspraak van George Zimmerman zo verschrikkelijk fout is”

 1. impressive…. en inderdaad schandalig wat daar gebeurt.
  goede zaak dat the daily show het ook aan de kaak stelt – maar ik maak me geen illusies dat het ook maar iets zal helpen..

 2. En de voortschrijdende invloed van de Islam vindt Laurent goed voor Nederland en hij herkent zijn land hierin perfect? Laurent, je hebt een tunnelvisie, opgedaan in de jaren 70.

 3. @2 beter dat dan dat je iedere ochtend wakker wordt in een bruine plas diarree zoals jij.

 4. @3, en toch is het ergens wel guitig, dat er blijkbaar nog steeds idioten zijn ( zoals @2 ) die in de makkelijk te weerleggen retoriek van Wilders cs. trappen.

  Zal deze “Joost” eigenlijk wel beseffen, dat hij (of zij) niet meer is dan een pion van de personen beschreven in het hieronder gelinkte artikel, zonder het zelfs maar door te hebben?
  https://krapuul.nl/overig/blog/57618/fear-inc-ontmaskert-de-recessiebestendige-islamofobie-industrie/

  Ruisveroorzakertjes die niet doorhebben, dat ze ontiegelijk misbruikt worden, en mogelijk zelfs in een broodje Shoarma nog de invoering v/d Shariah (willen) zien.

  En dan anderen een ’tunnelvisie’ verwijten. In dit geval ook nog eens bij een artikel wat niet eens over Moslims/ Islam gaat, maar over de (al dan niet terechte) vrijspraak van de moordenaar George Zimmerman.

  Schattig toch?! 😆

  P.s.
  Joost >>> https://www.youtube.com/watch?v=QzJiIQAmMNs

 5. @2 Mag ik even weten wat dit met de (overigens slechts door paranoïde tokkies veronderstelde) voortschrijdende islam in Nederland te maken heeft?

Reacties zijn gesloten.