Waarom de NRC een rioolrechtse kutkrant is

Op 4 Augustus j.l. was het precies zeventig jaar geleden dat Anne Frank en haar familie – die op dat moment reeds meer dan twee jaar in doodsangst ondergedoken zat op een zolderverdieping – werd gearresteerd.
Verraden. Verraden, niet door een ‘jodenhatende moslim’ maar door een wat je heden ten dage een ‘bezorgde burger wier zorgen je serieus moet nemen en die je er bij moet betrekken’ zou noemen.
De rest is bekend. Na een maand in Westerbork – het voorportaal des doods dat bewaakt werd door alweer van die ‘bezorgde burgers’ in het uniform van de marechaussee – werden Anne en haar familie als vee afgevoerd naar Auschwitz.
Anne en haar zusje Margot zouden uiteindelijk letterlijk verrekken in Bergen Belsen in Maart 1945.

Fast forward naar het het heden. Wat doe je als gevatte en o zo tevreden met zichzelf en van elke moraal of vorm van fatsoen gespeend zijnde reclame-jongen?
Dan stuur je een tweet de wereld in waarin je gewag maakt van je ziekelijke fantasietjes over Anne Frank in een pornofilm.

Onlangs was elk normaal mens, ongeacht zijn of haar politieke, maatschappelijke of religieuze opvattingen, geschokt toen de antisemiet en vriend van Schlümpfe-Führer Wilders Jean Marie LePen fantaseerde over het uitroeien middels het ebola-virus – waar heden ten dage talloze een onbeschrijfelijk ellendige dood door sterven – van mensen uit Afrika.
Dat wetende, wat doe je dan als door verbaal en fysiek geweld geobsedeerde hork om je ware karakter nog maar eens voor de rest van de wereld te etaleren?
Dan doe je niet alleen quasi lollig over iets dat absoluut niet lollig is tenzij je een totaal ziek en verwrongen brein hebt als de persoon waar het hier over gaat maar fantaseer je bovendien op social media over het uitroeien middels dat ebola-virus van de redactie van een medium dat jou toevallig niet bevalt.

2014-06-23 Jan Bennink over ebola

Wat vroeger gedaan werd met Zyklon B, daar heb je je door laten inspireren als hedendaagse tweede-kansnazi en dus is er niets wat je belet om te fantaseren over het uitroeien van mensen die je niet aanstaan.

2014-05-22 Ebola JOOP

Er is een – grotendeels opgeklopt – geschil tussen Nederland en Rusland. Wat laat je je racistisch hufteromroep waar jij de baas over speelt dan omwille van de kijkcijfers en het platvloerse ‘amusement’ van de tokkies in dit land dan doen? Die laat je onder het zwaaien met een kabouter Plop-microfoon een hardwerkende Russische winkelier die part noch deel heeft aan de wissewasjes van Timmermans en Poetin en zich niet of nauwelijks tegen de SA-praktijken van jouw omroep kan verdedigen het ziekenhuis in treiteren met een hartaanval.
Verder toon je je volkomen onverschillig en gespeend van enig mededogen jegens die arme man wiens leven door de praktijken van de door jou betaalde hufterbende volkomen is verwoest.
En wat doe je als iemand jou volkomen terecht om die reden onder ander een ‘nazi’ noemt?
Dan stuur je een tweetje de wereld in dat die persoon post gaat krijgen van justitie en verder gebeurt er….helemaal niets.
Want je bent een ordinaire, laffe schreeuwlelijk zoals alle nazi’s dat zijn en jij bent daar geen uitzondering op.

2013-11-22 Dreigtweet zoveel

O ja, omdat je toch lekker bezig bent met je grote bek laat je en passant als geweld verheerlijkende haattokkie even weten dat je aan kickboksen doet.

Nou, en zo iemand krijgt bij een krant waar men van mening is dat antisemitisme een ‘uit het oosten (lees: de islamitische wereld) overgewaaid’ fenomeen is (‘Auschwitz’ en het persoonsbewijs met een ‘J’ erop zijn toch echt uitvindingen gedaan in het ‘beschaafde’ Europa) een podium om de wereld aan te praten dat kritiek op de nazi-praktijken van Israël jegens de kinderen in het getto van Gaza die geen kant op kunnen ‘antisemitisme’ is en dat de ware schuldigen van alle ellende in de wereld niet ‘de joden’ zijn maar ‘de islamieten.’
Want daar komt de diarree die je samen met een ander dwaallicht mag neerkalken in de krant dat als verdienmodel de haat jegens moslims ook heeft ontdekt op neer. Voor dertig cent mag u het zelf nalezen al zou ik het als ik U was niet doen want het is zonde van uw tijd en geld.

De naam? U raadt het al: Jan Bennink.
En omdat zo’n stuk drek in weerwil van wat ook bij de redactie van de krant bekend moet zijn over het karakter van dat bruine piece of lowlife toch een podium krijgt, is de NRC net als Trouw een rioolrechtse kutkrant.

9 gedachten over “Waarom de NRC een rioolrechtse kutkrant is”

 1. Zoals alle Nederlandse nazi’s door de media een geweldig podium aangeboden krijgen!Zoals vanmorgen op radio 1: het is verschrikkelijk dat de Oekrainse strijdkrachten burgerdoelen beschieten in Donetz.
  Ik heb dezelfde radiozender, of tv omroep of geschreven media, ook maar iets afkeurends horen zeggen, schrijven etc. over beschieting van burgerdoelen door Israel!
  Jan Bennink aast gewoon op het ijzeren kruis met eikenloof.

 2. Jan Bennink werkt tegenwoordig bij parkeerbeheer, vandaar. Hij wilde eigenlijk bij de politie, maar hij mocht niet. Vroeger had hij zijn eigen reclamebureau, maar dat liep al een tijdje niet meer zo lekker, nadat hij in zee was gegaan met PowNed. ( veel te weinig leden en de enige populaire verslaggever vertrekt naar de EO )

 3. “Jan Bennink werkt tegenwoordig bij parkeerbeheer, vandaar. Hij wilde eigenlijk bij de politie, maar hij mocht niet. Vroeger had hij zijn eigen reclamebureau…”

  Dikke duim, knutsel? Anders graag bron.

 4. Zou dit allemaal het bewijs zijn dat MSM ruimte in Nederland normaliter bezet is door personen met NSB verlangen en traditioneel nep-nazi geest?

  Zouden we hiermee uiteindelijk de typische de cultuur fenomeen gevonden hebben die naar onze (toen) Princes Maxima uitspraak, nog “niet bestond”?

 5. @Nexus, zou bet kunnen met Drayer bij Trouw, Bennink bij de NRC, Holman bij het Parool…allemaal bruine diarree…

 6. Het is schofterig dat het NRC deze fascist toelaat om voor hen te schrijven.

  Het zou goed zijn als de hoofdredactie eens zichzelf zou informeren over het personeel alvorens hen toe te staan stukken te schrijven.

  Bah. Deze krant heeft meteen afgedaan voor mij.

 7. Pingback: De Nederlandse gelijkgeschakelde media: reclame voor egoïsme en andere nazi-ideeën | Krapuul

 8. Pingback: Peter Vandermeersch is een xenofobe fluim | Krapuul

Reacties zijn gesloten.