VVD’ers starten petitie voor stemming over regeerakkoord

Dat kan nog leuk worden, als dit lukt:

UTRECHT –  Twee ontstemde VVD-leden zijn een online petitie gestart om een congres af te dwingen waarop leden kunnen stemmen over het regeerakkoord. Het is een race tegen de klok, want zaterdag al moet het benodigde aantal van 3800 steunbetuigingen binnen zijn.

Zaterdag willen de twee de steunbetuigingen aanbieden op het VVD Bestuurscongres in Lunteren. Er zijn 3800 ondertekenaars nodig om een congres mogelijk te maken waarop over het regeerakkoord wordt gestemd.

De ‘hardwerkende Nederlander’ wordt weer eens gepakt, volgens deze VVD’ers. Opmerkelijke illusie toch altijd van die VVD-achtigen overal ter wereld, dat hard werken samen zou gaan met hogere inkomsten. Alhoewel de volgens die redenering allerhardstwerkenden, diegenen met bijvoorbeeld een half miljoen euro aan inkomsten, dan weer helemaal niet zo gepakt worden.

5 gedachten over “VVD’ers starten petitie voor stemming over regeerakkoord”

 1. @2: Jan:

  Terwijl ik nog zo mijn best sta te doen om keihard onder die liberale derrières te schoppen opdat ze mogelijk óver de grens heen vliegen.

  Alle hulp welkom ; )

 2. tijd voor nieuwe VVD posters?

  – minder koopkracht is minder belasting
  – aan lagere belasting verdienen we
  – hard werken levert zorg op
  – koopkrachtverlies is een keuze
  – u de daling wij de winst

 3. De Recherche deed melding gisteren dat ze de zoveelste smokkelring voor rijke Nederlanders richting de Belgisch grens werd ontmanteld.

  Men heeft eerder niet kunnen vermoeden dat in de colonne Rolls-Royce die elke dag naar de zuider buren reed in de kofferbakken lagen mensen verstopt met enige voedsel – een flesje champagne tussen de benen geklemd.

  Door aantal arrestatie heeft de recherche een voorlopige einde aan deze mens oneerlijke handen gemaakt.

  Onderzoek is nog steeds op gang.

Reacties zijn gesloten.