VVD’ers zijn geen graaiers

Benk Korthals
Voorzitter
Vereniging
Voor
Dieven

Het zal je maar gezegd worden. Op straat of op je werk of thuis via het journaal Of je leest het in de Volkskrant:

“Het beeld dat VVD’ers graaiers zijn klopt niet. “

Een dergelijke uitspraak doet bloed koken, harten overwerken. Een levensbedreigende uitspraak van
350 duizend euro wachtgeld graaier Benk Korthals.

Dat de man na de maximale wachtgeldtijd zijn ‘adviseurschap’ bij advocatenkantoor Kneppelhout en Korthals (!) in een echte betaalde baan omzette bij hetzelfde kantoor geeft te denken, maar niet bij de VVD. Die omarmen juist een man die met zijn poten in de graaimodder staat en geven hem het erebaantje van partijvoorzitter. En zo’n graaiheer durft dan openlijk te zeggen:

“De VVD doet er alles aan om ‘nette en integere bestuurders’ te hebben. In opleidingen en trainingen wordt daar door de partij ook aandacht aan besteed.”

Zum Kotzen.

*Noot van de schrijver
Ik beweer niet dan dhr Korthals zijn Melkertbaan bij het advocatenkantoor Kneppelhout en Korthals doelbewust heeft laten subsidiëren door de genoten wachtgeldregeling. Dhr Korthals staat immers bekend als een integere minister die slechts vanwege de conclusies in een rapport enquêtecommissie bouwfraude moest opstappen op voorhand opstapte, maar dat doet niet echt terzake. Nee, het is meer dat je van zo’n gewichtige VVD-meneer je gewoonweg niet verwacht dat hij zich met onoirbare praktijken zou bezighouden, laat staan in een advocatenmaatschap. Dat zou bijna Moszkowicziaans zijn. Evenmin verwacht ik van de VVD-heren Van Rey en Hooijmaijers onoirbare praktijken maar daar ben ik helaas toch iets in teleurgesteld.

4 gedachten over “VVD’ers zijn geen graaiers”

 1. Heb ik het eerder op Krapuul gelezen:

  “Het ziet als en eend en heeft dezelfde kleuren, het kwakt als en eend, het vreet als een eend, beweegt als een eend…..” maar men beweert steeds dan dat geen eend is. Hoe kan dat nou?

  Ik ben er ook in teleurgesteld.

 2. Nee VVDers die hebben daar heel hard voor gewerkt. Veelal door zware alfa studietjes te doen zoals geschiedenis, economie, politicologie en rechten. Dus echte uitvinders en genieeen die de wereld hebben verbetert met hun brein.

  De gemiddelde VVDer zit ergens vanwege zijn / haar connecties, afkomst en zijn notoire leugenaars. 2 linker handen en een brein dat gefocussed is op geld en macht. Alles moet ervoor wijken. Millieu is ook niet belangrijk volgens hen. Als het hier te vies wordt om te leven pakken ze hun koffers en gaan ze naar de kaaiman eilanden o.i.d.

  JSF is een VVD lobby. Kost levens en ONS geld maar daar heeft de VVD SCHIJT AAN.

  En dan die zogenaamde vrijheid van hen. Politie moet iedere jan met de pet scherp in de gaten houden en keihard aanpakken vooral die bijstandsmoeders. Maar zelf vrolijk lobbien voor wapentuig. Typisch ook dat men daar gewoon de belastingpot zo zonder ommezwaai voor leegrooft maar voor de kankerbestrijding moeten we collecteren ?

  En stel dat ze dan toch niet zo corrupt zijn als wij allemaal denken hebben ze toch wel erg te schijn tegen zich niet ?

  Ik vind dat bij programma’s zoals opgelicht de politieke voorkeur van de oplichter bekend moet worden gemaakt. Kees Jan (VVD) u heeft willens en wetens deze mensen opgelicht wat is daarop uw antwoord. ?

  Of Fernandis (PVV) u heeft gewoon deze ouder mensen beroofd heeft u geen spijt.

  Wedden dat VVD, CDA en PVV dan heel veel achter de namen van die oplichters staat. Het hoort namelijk bij ze.

Reacties zijn gesloten.