VVD Masterclass

Net als je denkt dat het niet meer erger kan kom je dit tegen: de VVD Masterclass. Mijn God, bekijk die foto; als dat ons voorland is…

Onderwerpen als liberalisme, de gemeenteraad en gemeentefinancien zijn uitgebreid behandeld. Maar ook andere zaken die voor een moderne politicus van belang zijn kwamen uitgebreid aan bod. Denk hierbij aan presentatie- en debattechnieken, en omgang met de media.

Vooral punt twee en drie lijken me geen overbodige aandachtspunten voor toekomstige VVD-politici op gemeentelijk niveau, gezien de huidige tsunami aan sjoemelende lokale VVD-politici. Trouwens, punt één mag ook wel weer eens wat aandacht krijgen bij deze partij van overheidsgestuurde repressie.

Maar ook andere zaken die voor een moderne politicus van belang zijn kwamen uitgebreid aan bod. Denk hierbij aan presentatie- en debattechnieken, en omgang met de media.

Nou, wat presentatie betreft lijken zaken als kleding, niet te ontwijken enorme brillen en verstarde grijnzen me anders ook nog wel verbeterpuntjes, als ik die foto zo zie. En dit waren dan blijkbaar nog de beste 15 in Utrecht.

5 gedachten over “VVD Masterclass”

  1. Nou dit is de onze kans om de juiste manier te leren om met alle leugens en onwaarheden bedrog weg te komen.
    Baantjes verdelen en handje helpt handje.
    En,,,,,,,,,,,,het lukt zeker weten,let goed op in de les.

  2. Heb je die foto gezien?? Dat wil je toch niet tonen al je een partij bent die zich zelf respecteert. Nou Rutte proficiat met de nieuw opgeleide. Maar nu nooit meer een woord over het PVV groepje.

  3. Het merkwaardige is dat er maar drie vrouwen bij staan, die overigens (voorzover zichtbaar, ook zoiets) niet per se VVD ogen.
    Ja, het moet representatief voor de club zijn, nietwaar.

Reacties zijn gesloten.