VVD Den Haag duikt mee met Rutte

Een meerderheid van de gemeenteraad van Den Haag is ervoor dat burgemeester Jozias van Aartsen (VVD) een brief schrijft aan premier Mark Rutte (VVD) waarin de stad zijn afkeuring uitspreekt over het PVV-meldpunt voor Oost-Europeanen.

En wie stemden er tegen? De PVV natuurlijk, maar ook de VVD, die blijkbaar ook achter het verklikken van Oost-Europeanen staat of anders even laf als hun fantástische premier zelf wil wegduiken voor het probleem dat ze met een rabiaatrechtse partij samenwerken, voor zover ze dat zelf niet deels geworden zijn inmiddels.

4 gedachten over “VVD Den Haag duikt mee met Rutte”

 1. Ze hebben mooi in meerderheid ervoor gestemd maar straks zal het blijken dat burgemeester Jozias van Aartsen (VVD) plotseling vergeten is hoe je in de computer een brief moet intikken, Word software doet het niet meer, computer vastloopt, papier is op, printer hapert, nagels breken enz..enz..enz…

 2. Als je het op kunt brengen, kijk dan ook even naar filmpje Syp Wynia, die gaat toch wel weer zo vreselijk uit de rechtse bocht. Komt ook met de drogreden dat de SP ook een meldpuntwebsite heeft. Ja duh! Is wel even een andere reden dan die PVV’erts. Van de SP is om die dikke onderbetalende VVD’ers beet te pakken, die al die MOE-mensen uitbuiten omdat dat zo lekker oplevert.

  Kortom 😥

 3. Dank je, heb net het filmpje over de hypocrisie van Syp Wynia gezien die heel bizaar pas nu reageert, dus pas op het moment dat hij Geert Wilders wil verdedigen en niet toen Bolkestein en niet de SP, de Oost-Europeanen Nederland binnen hebben gesmokkeld.

  Eigenlijk toen is het probleem ontstaan en toen werd er gezwegen, natuurlijk.

  Verder als een typische polderplant ziet Syp Wynia niet verder dan zijn neus lang is – want als voorbeeld – de Franse President Sarkozy heeft net deze week bekend gemaakt dat hij zijn kandidatuur voor President weer zal stellen en daarbij heeft hij als een der richtlijnen meteen in zijn discours vastgesteld dat moreel hard noodzakelijk is op dit moment voor onze maatschappij.

  Moet je niet veel aandacht aan mensen als Syp Wynia besteden, hoor.

 4. Nexus, ja is gewoon rechts gebral van een dronken aardbei. En in Den Haag bevestigd de VVD maar weer eens dat het ook gewoon PVV’ers zijn. Ga steeds meer geloven dat de PVV gewoon het fighterbrand is van de VVD en dat het allemaal voorgekookt gedoe was.

Reacties zijn gesloten.