Vrijspraak? ‘Gesundes Volksempfinden’ onder Bruin I

Bijgaand bericht is een bijdrage van bezoeker Abdul Alhazred op ons Open Podium. Schrijf ook eens een artikel op Krapuul. Ga nu naar Open Podium en begin meteen. 😀

Vrijspraak Wilders binnenkort? Wat zal erger zijn voor de samenleving, vrijspraak of veroordeling?

Bij een veroordeling op zelfs maar een van de aanklachten tot zelfs maar een boete, zal door het PVV stemvee ongetwijfeld per Telegraaf de Nationale Verontwaardiging worden geproclameerd en krijgen Henk & Ingrid de vrije teugel om te fulmineren tegen de `linkse kerkgangers ‘ waaruit het O.M. zou bestaan. Hoe dan ook, er is in dat geval wèl een grenspaal geplaatst tegen ongelimiteerd beledigen, haatzaaien en discrimineren.

Mij lijkt als vonnis abolute vrijspraak op alle punten van telastelegging een worst-case scenario.
Waarom? Omdat de bruine Kerk dan massaal gaat vuilspuiten in het openbaar. Zoals de NSB pas zichtbaar werd na de machtsovername door Hitler in mei `40. Henk & Ingrid en hun kinderen hoeven zich dan immers niet meer te schamen om moslims en andersdenkenden openlijk te belasteren en te schofferen? Hun geblondeerde Meester mag het dus zij ook, denken ze en de Leider zal dit graag beamen.

Ook zullen PVV stemmende werkgevers bij sollicitaties menen te mogen discrimineren op ras en geloof, naar eigen vooroordeel, en zal menig werkplek voortaan zijn verpest door scheldende PVV collega’s. Schoolpleinen worden treiterplekken. (Optiefen roetmop!)

Ook zal onze nationale traditie, het Hollands verjaardagsfeestje, met familie, buren, vrienden en kennissen niet meer zo gezellig zijn als er een `dissident’ tussen zit. (om die reden kom ik al jaren nooit meer op dat soort `feesten’, omdat ik vantevoren weet welke brallerds er ook komen,`k vind het sneu voor de jarige om sfeerbederver te zijn)

Tevens, en dat is net zo ongezellig, zal het klachten regenen over vermeend of daadwerkelijk antisemitisme,
omdat antizionisten de uitspraak van het O.M. graag wel eens willen toetsen op de nieuwe jurisprudentie, controleren op mogelijke meetlatverschillen en misschien ook wel een Fitna-achtig testfilmpje maken.

Krijgt Wilders vrijspraak van haatzaaierij?

Lijkt me zeer slecht voor de stabiliteit van het vers aangerukte Bruin I en vooral voor ons land zelf, want is een opmaat tot duurzame onrust. Alleen al omdat niet iedereen zich zomaar ongestraft eventjes zal laten discrimineren en uitjouwen!

Wellicht is zulks door de regenten van Bruin I reeds voorzien en heeft Nederland daarom thans een Ministerie van Nationale Veiligheid?

Vrijspraak of niet, Justitie gaat het nog druk krijgen.

2 gedachten over “Vrijspraak? ‘Gesundes Volksempfinden’ onder Bruin I”

  1. Ben bang dat je gelijk krijgt, maar de machtsovername van Hitler was in januari 1933. De NSB haalde bij de Statenverkiezingen van 1935 acht procent van de stemmen, maar was voor de Tweede Kamer in 1937 over zijn hoogtepunt heen: vier procent; 4 zetels (maakt het straks bij 100 Kamerzetels wel gemakkelijk rekenen). De Weerbaarheidsafdeling van de NSB (http://nl.wikipedia.org/wiki/Weerbaarheidsafdeling) vormde de geunifformeerde Mussert-Jugend, maar oefende zijn intimidatie minder geniepig uit dan nu de gewelddadige Islam-critici.

  2. @Andreas, ik bedoel dan ook na de totale machtsovername in NL in mei `40, voor die tijd moest de NSB zich nog enigszins inhouden in ons land, daarna kon de Beweging samen met de Mussertjeugd onbeperkt andersdenkende landgenoten intimideren en aangeven.

Reacties zijn gesloten.