Vreest u even mee?

Ik ben een beetje bang aan het worden. Die peilingen op dit moment zeggen mij geen reet. De debatten moeten nog komen. Niet dat ik nu zo’n fan ben van de SP maar ik vrees met groten vreze.

Waar ik bang voor ben is dat de VVD straks weer de grootste wordt, puur en alleen door de dossierkennis van Samsom en de lachebek.
Samsom? Ja, Samsom, die man heeft een enorme dossierkennis en ik heb er weinig vertrouwen in dat Roemer hier tegenop kan.
Als men verstandig is op links gooit men het op een akkoord en valt men elkaar niet inhoudelijk aan, ook al zijn er verschillen. Samsom schat ik veel hoger in qua kennis dan de goede lobbes buurman Roemer. Roemer staat net als Samsom dicht bij de mensen. Niets mis mee. Uitstekend zelfs.

Als men slim is gaat men vol op het orgel tegen rechts.
Niet over Europa lullen want dat wil die haatpruik graag, maar er gewoon een issue van maken dat Rutte totaal incompetent is gebleken de afgelopen twee jaar. Het is net een slang die Rutte, als het over Europa gaat lult hij met een gespleten tong. Maatje Anaconda.
Als het journaille in de vorm van bijvoorbeeld Frits Wester ook eens mee willen werken en de boel eens niet uit de klauwen laten lopen moet het kunnen.

Vooruit, als Buma en Sap zich lief gedragen mogen ze ook meedoen. Slob misschien als hij niet teveel in den heer blijft hangen…
Ik zou verder geen andere coalitie weten. Het wordt een grote club op deze manier. Er kunnen een paar uit maar zeker niet een paar in wat mij betreft. De tijden van 47/48 zetels voor een partij liggen ver achter ons.
Zolang men op links maar niet elkaars vliegen gaat afvangen vind ik alles goed, of beter, minder slecht dan nog een keer die lachebek.

Uw mening?

3 gedachten over “Vreest u even mee?”

  1. Niet over Europa lullen want dat wil die haatpruik graag.

    Sorry, maar de EU is wel heel erg een issue. En niet alleen in Nederland. Dat kun je niet negeren.

  2. De EU is een issue geworden, omdat men er een issue van gemaakt heeft. Alsof we niet in de crisis beland zouden zijn als we nog de prijzenswaardige gulden hadden gehad. Onze economie houdt nu eenmaal niet op bij onze landsgrenzen. Het is de zoveelste bangmakerij van eng-rechts, waardoor Henk en Ingrid geloven dat ‘Brussel’ de boosdoener is.

  3. Het zou geen kwaad kunnen Henk en Ingrid eens voor te lichten over de heilstaat Zwitserland met zijn eigen munt, misschien dat het dan duidelijk wordt dat een terugkeer naar de gulden een soort zwemtocht tegen de waterval omhoog is…

Reacties zijn gesloten.