Verrassend: JfvD-uilskuikens van Minerva blijken antisemitische nazi’s

Eerder werden er drie leden van de JfvD, de jongerenafdeling van de het Forum voor Democratie, door het ideologisch genie Freek Jansen geroyeerd vanwege extreem-rechtse en homofobe ideeën. Echter, de kritische leden die deze kwesties meldden zijn imiddels zelf ook geroyeerd.

Uit nieuwe screenshots van appgroepen blijkt er sprake te zijn van homofobe, antisemitische en pro-nazistische sentimenten. Zo zouden Joden achter internationale pedo-netwerken zitten die vrouwen massaal de prostitutie in helpen, en had het nationaal-socialisme de beste economische formule ooit.

En degene die deze verfrissende ideeën erop na hield werd dus juist tot regionaal coördinator van Zuid-Holland benoemd.

Een ander JfdD-lid bleek SS-liederen op zijn telefoon af te spelen, weer een andere wil Nederland 95 procent blank en met nul moslims hebben.

De Boreale Leider zelf wil er volgens zijn persvoorlichter allemaal niets mee te maken hebben, en zijn homeopathische verdunnings- en dominant blank-Europese ideeën hebben hier natuurlijk ook helemaal niets mee te maken.

(Foto: door W.F.M. Mol (Stapf Bilderdienst) – GaHetNa (Nationaal Archief NL) 363004_037, Publiek domein, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=38560389)