Verbijstering alom: Bontes PVV-fractie uitgezet

Echt niemand had dit verwacht, dat Louis Bontes de PVV-fractie uitgezet zou worden – Bontes zelf al helemaal als laatste – nadat hij geopenbaard had dat de PVV-fractie met fractiegelden sjoemelt en Wilders de fractie als een sektarische dictator bestuurt waar niemand tegenin durft te gaan, en ook niet van plan lijkt hier ooit nog verandering in aan te willen brengen. Vooral deze twee laatste zaken waren ook nog nooit eerder iemand opgevallen. De gedachte dat de PVV vooral als een baangarantie voor de heer Wilders zelf dient, die nergens anders inzetbaar zou zijn met zijn Mavo-diploma en vermeend racistische mentaliteit, en puur en alleen om die reden naar een stabiel aantal zetels zonder welke partij-organisatie of regeringsdeelname dan ook zou streven, wordt in PVV-kringen ten stelligste ontkend.

10 gedachten over “Verbijstering alom: Bontes PVV-fractie uitgezet”

 1. ’t Zou bij mij ook nooooooooooooooit opkomen om te zeggen dat één en ander fraude is en misbruik maken is van voorzieningen: een ‘beweging’ oprichten met als doel een parlementaire inkomensgarantie voor een stel geestlijk gemankeerden…..

 2. Dus, Bontes komt binnenkort ook hier om leuke en welkome stukkies te tikken, zoals geachte Jhim van Bemmel? Ik zou het toejuichen!

 3. @2 Bontes heeft verklaard met de PVV mee te blijven stemmen, omdat hij de standpunten nog steeds steunt.
  Afijn, afwachten tot het moddergooien dan toch gaat beginnen. Het lijkt erop dat Wilders zijn eigen dissident lid aan het worden is.

 4. @3, Oh, maar dat moddergooien is al begonnen hoor. De paranoïde schedelmeter Joost Niemoller heeft zijn -voorspelbare- ‘mol van de AIVD’ suggestie al ter sprake gebracht, op Twitter; dus voor de simplistische en volgzame PVV-slaafjes.

  Af en toe een kijkje nemen op https://twitter.com/search?q=pvv kan zeer verhelderend werken. 😉

 5. Wilders is eigenaar van OnLiberty ingeschreven in Breda. Niemand weet of dubieuze geldstromen via OnLiberty verlopen. Bontes was penningmeester van BewegingPVV.
  Van onrectmatig handelen met geld door BewegingPVV was Bontes op de hoogte. Hoe de PVV geldstromen, afkomstig van wie, lopen is geheel het domein van Wilders. Via zijn OnLiberty bv? In feite was Bontes de katvanger van Wilders en dat wilde Bontes niet meer. Als penningmeester kon Bontes aansprakelijk gesteld worden voor de financiele handel en wandel van Wilders? Google maar eens op OnLiberty.

 6. Geert Wilders heeft vanmorgen zijn bijbel er nog even op nageslagen.

  Statuut:
  De pvv-gekozene vormen samen met de andere gekozene een roedel. In een roedel heerst een duidelijke hiërarchie en werkverdeling. Elk dier in de roedel heeft een eigen rangordepositie.
  In de roedel maakt het alfamannetje (ik) de dienst uit. Ik bepaal wanneer er gedacht, gesproken en kritiek geleverd wordt en wanneer het tijd is voor de verandering.

  Een pvv-gekozene die op enigerlei wijze probeert om hoger in de rangorde te komen en/of het collectief verstoort en/of het gezag ondermijnt pleegt insubordinatie.

  Houdt een gekozene zich niet aan de wetten van mijn roedel dan blijft dat niet ongestraft. Mijn roedel kan bij dergelijk gedrag namelijk in gevaar komen. Mijn aandacht wordt dan te veel afgeleid van zijn eigenlijke taak: het beschermen van mijn  roedel. Onderwerpt een gekozene zich niet aan de wetten van mijn roedel, dan wordt hij verstoten.

 7. “Nu was er weer zonder dat hij het wist 7.000 euro van de fractie uitgegeven, aan de recente PVV-demonstratie op het Malieveld.”
  (Wat is een paar euro om racisme en discriminatie hoog te houden?)

  ““Mensen komen bij de partij om de schouders eronder te zetten, en sommigen worden niet serieus genomen. Ze kunnen hun creativiteit niet volledig benutten, voelen zich onvoldoende gehoord, hebben het gevoel er wat bij te hangen, stemvee te zijn.””
  (LOL!!!1!!1)

  “Mijn enige kans van slagen is als mensen mij niet als nestvervuiler zien.”
  (te laat, je bent zelfs een AIVD’er volgens sommigen zoals schedelmeter Joost Niemoller)

  Enfin, leest u ‘allen’ zelf. Knoop van broek vast los, vanwege schuddebuiken door lachen.
  http://www.nrc.nl/nieuws/2013/10/29/nrc-interview-bontes-alle-grote-en-minuscule-dingen-liggen-bij-geert/

Reacties zijn gesloten.