Een van de vele verdwijntrucs van het #cda

Margriet Vroomans – zij liever dan wij hoor – heeft de site van het Christen-Democratisch Appèl in de gaten gehouden om te kijken wat er gebeurde met het boerka- en dubbelenationaliteitsverbodsstandpunt (woordwaarde…).

Ze waren helemaal weg en nu zijn ze er weer, gedeeltelijk aangepast aan de Nieuwe Situatie en de Nieuwe Coalitiepartners. Stille geschiedherschrijving noemt zij het.

3 gedachten over “Een van de vele verdwijntrucs van het #cda”

  1. Volgens het CDA is het puur toeval dat zowel het boerka- als het paspoortenstandpunt meteen offline gingen nadat er op gewezen was.

    Ze zijn inmiddels terug van weggeweest, alleen toch weer ietsje anders:
    http://www.cda.nl/Waar_staan_we_voor/Standpunten/Boerka.aspx
    http://www.cda.nl/Waar_staan_we_voor/Standpunten/Dubbele_nationaliteit.aspx

    Inderdaad, niet bij de G van Gezichtsbedekkendekleding, maar bij de B van Boerka. Nee, ik zeg niks. (En wat ik nog steeds niet snap is dat er een wet zou komen waardoor iedereen verplicht elkaars hele gezicht moet kunnen zien terwijl diezelfde iedereen nu onherkenbaar voorovergebogen over zijn/haar smartphone hangt.)

  2. Ook weer leuk Ruth Peetom in Buitenhof. Zowel degenen die voor samenwerking met de PVV, als degenen die tegen waren, hebben allebei gelijk. Dat getuigt van de geest van het CDA, volgens haar

Reacties zijn gesloten.