Hoe vandaag kwart van leden VV(D) een oor wordt aangenaaid

De Volkspartij voor krijtstrepende blazers en kakkerige parelkettinkjes kon in 1982 nog rekenen op 102.888 leden. In 2012 mag de vereniging 38.412 leden aanschrijven om de contributie te betalen.

Ruim één op de vier VVD-leden heeft spijt van zijn stem op de VVD. Dat blijkt uit een opiniepeiling van EenVandaag onder 400 leden van de partij vlak voor het VVD-congres in Den Bosch.

Wanneer die ‘ Ruim één op de vier VVD-leden ‘ laten zien dat ze ballen hebben kan het mailadres ledenadministratie@VVD.nl een tienduizend mailtjes ontvangen de komende dagen. Maar de wachtgeld hosselende potentaat Partijvoorzitter zal ongetwijfeld wat zalvende woorden spreken en zo snel (en zo lang) mogelijk Halbe Zijlsta aan de knoppen te laten zitten. Zijlstra doet namelijk het geluid vandaag en ziet voor zichzelf een prominente rol op het congres. Dus zal er van massale leegloop geen sprake zijn eerder van royeren van leden wanneer deze hun mond open doen. Uiteraard zal de huiscaberatier op leeftijd ook acte de présence geven met een onnavolgbare monoloog over de prachtige traditie van meepraten en meedenken binnen de partij en schalks een kwinkslag maken over de partij Op Stelten.

bekende houding

Als hoogtepunt (voor velen het dieptepunt) van de dag zal DE politieke leider van DE echte leider van de Volkspartij Voor Dimbo’s enige tijd mogen spreken over van alles en nog wat als het maar niet gaat over interne partijaangelegenheden, leiderschap en visie. Stel je voor dat Mark Rutte glans verliest tegenover de camera’s en met chips en bier gewapende bankzitters voor de HD ready treurbuis. Dat kan de machtsgeile VV(D) niet hebben dus zal het zijn: “Kijk het zit zo, het is niet waar dat de JOVD geen ruimte krijgt om te spreken maar…………………

2 gedachten over “Hoe vandaag kwart van leden VV(D) een oor wordt aangenaaid”

  1. De huiscaberatier korthals heeft een leuk riedeltje weggegeven maar hij schoveerde de leden op grote mate en ook de jovd kreeg een gevoelige veeg uit de pan ,met de boodschap dat zij zich maar een keer per jaar mochten roeren op de voorjaars meeting en voor de rest mond houden net als de rest van de leden .En voor de koefnoen roepen dat het beter zou gaan in het vervolg ,men zou meer luisteren in de toekomst .Hij vertelde er alleen niet bij welke toekomst

Reacties zijn gesloten.