Van der Staaij (SGP) van onze eigen poldertaliban, gaat weer los op LHGBTI mensen

‘SGP-leider Kees van der Staaij is weer in opspraak geraakt nadat hij op het Wereld Gezinscongres in het Italiaanse Verona enkele homofobe uitspraken deed. Volgens de SGP-voorman schaamt hij zich dat in ons land het meerouderschap binnenkort mogelijk wordt en waarschuwt hij andere landen voor dit “nieuwe Nederlandse exportproduct”.’ bron Gaysite

Wat is dat toch met mensen die geloven in hun christelijke God? Staat in het Nieuwe Testament niet alles over liefde? Dat liefde alles overwint? Waarom mag een niet hetero stel geen kinderen krijgen? Of hebben? Terwijl ieder ander vruchtbaar mens zich onbeperkt kan voortplanten en zoals SGP-ers een of andere nare indoctrinatie kan verspreiden, ongestraft. Waarom mogen mensen die van elkaar houden, geen kinderen krijgen, die ze met en in liefde opvoeden?

Eerlijk gezegd dacht ik dat wij in Nederland scheiding van kerk en staat hadden. Dus wat partijen met wat voor christelijke grondslag dan ook, in de Tweede en Eerste Kamer doen, is mij tot op de dag van vandaag nog steeds een raadsel. Geloof of religie hoort zich niet met wetgeving te bemoeien.

Van de SGP heb ik mijn leven lang al uitslag gekregen, omdat ik hen inperkende oude zeuren vind, die vrouwen maar een recht willen geven, en dat is het aanrecht. En verder willen ze anderen dan zijzelf ook geen rechten geven, alleen afnemen. Hele nare mensen, die voor wat mij betreft totaal geen invloed zouden mogen hebben in de politiek of de maatschappij.