Van den Besselaar (PVV) als directeur personeelsbeleid bouw-werkgevers zélf verantwoordelijk voor instroom Polen en andere uitgebuite buitenlanders!

Na alle edeltokkies, mislukte militairen, politieagenten en kruidenvrouwtjes, kwam vorig jaar eindelijk iemand uit de echte maffia, de Nederlandse bouw-maffia, in de PVV-fractie.

Toegegeven, Nieuwsuur was maandagavond een beetje minder onkritisch dan gewoonlijk. Na de moedige liberale burgemeester van Opmeer, die zijn gemeenteraad unaniem de PVV-pogrom-website tegen Polen liet veroordelen, kwam de heer Ino van den Besselaar, die sinds de smadelijke afgang van Sharpe kamerlid is voor de PVV, aan het woord.

Bij hoge uitzondering had Ino blijkbaar van Baas Wilders toestemming gekregen, om met de “staatsmedia” te spreken. Een groot blijk van vertrouwen. Wilders doet die dingen meestal liever zelf.

Een beetje onwennig greep de presentator naar een stapeltje rapporten, waaronder één, waaraan Van den Besselaar zelf heeft meegewerkt en dat constateert, dat problemen rond MOE-immigratie vooral te maken hebben met de uitbuiting van immigranten door interim-agenten en marginale werkgevers.

“Nou, dat is waar”, of woorden van gelijke strekking, bezigde Ino: “Minstens de helft van de (Poolse) uitzendburo’s is malafide.” En, in plaats van te vragen: “Wat deed u dan daaraan bij de werkgeversorganisatie Bouwend Nederland als hoofd arbeidsverhoudingen[4  (wikipedia) van 1986 tot 2006?”, liet de journalist aan Ino de vrije teugel, om van alles te berde te brengen, behalve een antwoord op zo een logische vraag.

Dus, beste kijkbuiskinderen, Ino was eerst 11 jaar lang iets belangrijks op het ministerie van Sociale Zaken. Daarna was hij 20 jaar lang iets nog belangrijkers bij diverse werkgeversorganisaties in de bouwsector. Zijn afdeling was met name sociale zaken en personeelsbeleid. Hij leidde onderhandelingen over CAO’s. Maar intussen vergat Ino niet, dat bij de onder-aannemers en de aannemers die weer werken onder de onder-aannemers, het inzetten van personen zonder vergunning of via uitbuitingsburo’s strijk en zet was en is. Laten we zeggen, dat het uiterst onwaarschijnlijk is, dat Ino dergelijke praktijken NIET faciliteerde via gaten in wet- en regelgeving.

Dus aan wie hebben we mogelijke overlast van uitgebuite personen (arbeiders, hoeren, criminelen) te danken? – NIET in de laatste plaats aan Ino van den Besselaar en diens opdrachtgevers! Dat mag duidelijk zijn.

Het is dus de gotspe van het jaar, zo niet van de eeuw, dat uitgerekend Polen-uitbuiter Van den Besselaar door de PVV wordt belast met de verdediging van een website die de voorwaarden moet scheppen voor een pogrom tegen dezelfde Polen die hij naar Nederland heeft helpen halen.

14 gedachten over “Van den Besselaar (PVV) als directeur personeelsbeleid bouw-werkgevers zélf verantwoordelijk voor instroom Polen en andere uitgebuite buitenlanders!”

 1. Die van den Besselaar heeft ook nog wat nevenfucties, als ik dat zo lees is hij nog steeds dubbel bezig …….

  huidige nevenfuncties
  – directeur-grootaandeelhouder “Invade Holding” B.V.
  – directeur “Invade Advies” B.V.

  Over Invade Advies

  Het verlenen van adviezen, ondersteuning en (interim) management aan ondernemingen, branche organisaties en/of sectoren bij het overleg en de vaststelling van (nieuwe/ gewijzigde) arbeidsvoorwaardenregelingen.

 2. Die van den Besselaar heeft zijn interne PVV twitter kursus nog niet gedaan dus helpt Jhim hem nog een beetje ……..

  “Perfect optreden collega Van den Besselaar bij #nieuwsuur! Twitterende “anti PVV” kijkers zijn stil of hebben geen inhoudelijke kritiek! “

 3. @Luc #1 Invade – het is merkwaardig, dat het hoofdkantoor in Utrecht is gevestigd en het bijkantoor in de buurt van Zoetermeer. Op de websites van Invade is geen enkele informatie meer te vinden. De zaken zijn nog wel ingeschreven bij de betrokken Kamer(s) van Koophandel. Ik had geen zin om geld te besteden aan het opvragen van betaalde informatie aldaar.

 4. @6

  Ino is dga van de betreffende B.V.

  adres in Utrecht staat te koop

  1+1=2

  Utrecht zal zijn vorige woonplaats zijn, Zoetermeer zijn nieuwe

 5. @8

  het zal wel een afgezaagde lettercombinatie zijn, de eerste twee letters van namen oid

  misschien heet zijn vrouw Vanessa en de kat Devil, dan krijg je dit soort ongein

 6. @6
  Ik zat te denken pm wel te betalen voor die info via de KK maar dacht dat misschien een kritische journalist dat zou doen, ben bang van niet …….

 7. @6
  Heb de pegels dus gewoon niet nu maar zou die KVK gegevens van die gast wel heel graag boven water krijgen, die INVADE zooi dus. Journaille s.v.p. help me ……

 8. @15

  fantasieloze dga’s komen meestal met dergelijke afkortingen

  ik doe nu een gok, 0 werknemers in de holding, hooguit 1 in de werkmaatschappij, opgericht met minimum kapitaal, volstorting in contanten

  Ino enig aandeelhouder van de holding, al dan niet samen met echtgenote, en de aandelen van de werkmaatschappij volledig bij de holding

  het is waarschijnlijk om advieswerkzaamheden te kunnen verrichten in combinatie met een stuk pensioenopbouw in de holding

  het oude en nieuwe adres van Ino blijken ongetwijfeld via de KvK en/of het Kadaster, ik denk dat we als verantwoorde reaguurders dergelijke privacygevoelige gegevens hier niet openbaar moeten maken, zeker vanwege de gevoeligheden bij de PVV

  voor je het weet gaat Jhim die zo ruim in zijn tijd zit ons betichten van demoniseren en voorbereidingshandelingen voor islamitische terreur

  wellicht dat medewerkers van circa tien ambassades op dit moment wel in die informatie geïnteresseerd zijn, klagen over schending van je eigen privacy is natuurlijk kleinzielig als je zelf een kliklijn opzet 🙂

Reacties zijn gesloten.