TV-spot: Rutte laat kwetsbaar Nederland lachend vallen

Voor wie m nog niet gezien heeft:

http://www.youtube.com/watch?v=Q_MHNjDiz2U&feature=player_embedded

Deze spot is onderdeel van de campagne laat ze niet vallen (www.laatzenietvallen.nl ), waarmee de FNV zich verzet tegen de Wet werken naar vermogen. Met die wet wil het kabinet Rutte maar liefst 3,1 miljard bezuinigen op sociale zekerheid (FNV).

7 gedachten over “TV-spot: Rutte laat kwetsbaar Nederland lachend vallen”

  1. Wat exact is er triest aan dat spotje, BorF?

    Persoonlijker vind ik het veel triester dat o.a. de VVD Nederland verkracht, met zgn. liberale waarden. Waarden die, -zo blijkt-, niet herkenbaar zijn voor menig zichzelf liberaal noemende Nederlander, die beter af zijn bij D66 i.p.v. de partij van/ voor egocentrische opportunisten: VVD.

    Het bewuste spotje is, mijns insziens, een geval: Spijker – Kop – Raak!

    Het ís triest dat dit soort spotjes gemaakt moeten worden. Maar hoe anders duidelijk maken dat een groot deel (altijd nog méér dan er PVV-stemmers zijn) hun opgebouwde leven zo goed als kwijtraken?

  2. BorF, gebruik dan eens wat meer toetsaanslagen? Mogelijk dat het e.e.a. dan wel duidelijk gaat worden?

  3. Eh nou ik vind het ook een triest spotje in de zin dat het precies laat zien hoe ‘onze’ premier en dit kabinet omgaat met mensen die zich niet kunnen verdedigen. Het is voor mij niet triest in de zin dat het een raar spotje is. Het is te triest voor woorden dat Giechelbek en zo ons land zo naar de verdommenis jagen.

Reacties zijn gesloten.