Tips voor Teeven (VVD) om gevangenissen rendabel te maken

Leg naast de gevangenis een golfbaan aan en trek zo veel mogelijk golfers aan, staat wel stoer zo dicht bij een gevangenis golfen en weten dat jij weer naar huis kunt. Of hou een of ander evenement met de gevangenen of doe wat experimenten, zoals in deze film wellicht. Kunnen de bezoekers ook nog gevaarlijke gevangenen kijken, doet het altijd goed.

Kortom, Teeven, je doet het niet goed, geef het volk wat vermaak en druk de kosten. Want wij willen natuurlijk niet betalen voor al die mensen die al dan niet terecht opgesloten zitten. Laten ze dat zelf maar betalen!

7 gedachten over “Tips voor Teeven (VVD) om gevangenissen rendabel te maken”

  1. Teeven is de man van repressie ,hij en zijn partij genoot opstelten hadden ,ik vind het genant om te zeggen in de jaren 40/45 in de top van het regime dat toendertijd overheerste geen slecht figuur geslagen .

  2. vraagje:
    wie kent er één wetsvoorstel of één ballon van Teeven die geheel of geschonden of half leeggelopen is aangenomen in beide Kamers?

  3. @3 ik ben bang dat je Teeven verwart met een ander licht in onze politiek:

    Baleknende: bekend om zijn krokettenmotie uit 1993: de (nog steeds geldende) bepaling dat de gemeenteraadsleden in amstelveen recht hebben op een kroket als de raadsvergadering tot na 23:00 uur duurt.

Reacties zijn gesloten.