Timmermans loog glashard in mooi schoolengels – so what?

Redelijkerwijze zou het hier niet voorkomen: verwijzen naar HET weekblad van rechts Nederland bij uitstek. Maar eigenlijk maakt het ook niet meer uit nu ze allemaal naar ultrarechts hangen.

Elsevier komt met het verhaal dat het “stelende tuig” van minister Timmermans “een team van 800 vrijwilligers onder leiding van de nationale rampendienst van Oekraïne” was. Eerder wisten we al dat de “boef” die een knuffel opraapte en liet zien voor de camera’s in de volgende scène deemoedig boog en een kruisje sloeg.

Wat een moeite getroost men zich toch in Washington, Londen en Den Haag om de mensheid naar de Derde Wereldoorlog te liegen.

Want denk maar niet dat Timmermans “de eer aan zichzelf houdt” hierna. Om eer aan jezelf te houden moet je die namelijk hebben.

9 gedachten over “Timmermans loog glashard in mooi schoolengels – so what?”

 1. Het enige dat je er van kan leren, is dat in Nederland kennelijk een zekere persvrijheid bestaat, want anders hadden we de nuancering nooit gelezen. In Rusland bestaat ook een zekere persvrijheid, alleen lijkt het land als één man achter Poetin te staan. Ze kunnen het wel lezen, maar ze willen het niet.
  In de VS is de situatie min of meer vergelijkbaar, denk ik.

 2. Inderdaad Joke, heb je de inlogcodes even? 😉
  Er is daar nog méér te lezen.

  Een oorlog op wereldschaal is niet ver meer verwijderd vrees ik. De VS houdt het gedoe met de IS “in bedwang” en de NAVO moet Rusland een lesje gaan leren.
  Het zou ook kunnen verklaren waarom Israël ineens braaf geworden is, want anders krijg je daar een front met de buurlanden. Verder komt de geest uit de fles die in Europa leidt tot grootschalige (burger)oorlogen. Pakistan, India, Afrika, China, alles staat op scherp.

  Duistere tijden, wat een nachtmerrie staat de wereld te wachten.

 3. ” De Duitse bondskanselier Merkel heeft het leveren van wapens aan Oekraïne uitgesloten. Door dat wel te doen zou de indruk kunnen ontstaan dat het conflict met militaire middelen valt op te lossen”, zei Merkel.

  Ze zei ook dat ze niet namens alle EU-landen sprak.

  http://nos.nl/artikel/693024-binnen-week-lijst-sancties-rusland.html

  Duitsland knijpt hem, verder valt de scheiding der geesten op en uiteraard het feit dat dit besproken wordt.

 4. De misdadige nalatigheid van de Nederlandse pers ons te informeren over hoe Washington en de EU, met van Baalen, Timmermans en Verhofstad in de voorlinies, meegewerkt hebben aan een illegale putsch om een regering te vormen, waar de sleutelposities in handen zijn gevallen van notoire neo-nazi’s en leden van de partij Svoboda, volgelingen van de beruchte Oekraiense nazi Stepan Bandera, die in WOII actief was met de vervolging en de massamoord op de joden. Een van die sleutelfiguren is Tyahnybok, vriend van de Amerikaanse senator John Mc.Cain en onderhandelaar met de onderminister van buitenlandse zaken Victoria Nuland (“fuck the EU”), die openlijk de Hitlergroet brengt!
  En dan te weten, dat het Europees parlement in 2012 de Svoboda-partij verboden heeft!
  Dat ligt natuurlijk zeer gevoelig bij de Russen, die 20 miljoen mensen verloren hebben in hun strijd tegen de nazi’s en zich herinneren dat de nazi’s toen ook al veel aanhang hadden onder de Oekrainers.

Reacties zijn gesloten.