Thijs Berman (PvdA) wast Bontes (PVV) de oren

Tijdens een informeel debat in de tweede kamer tussen de Europarlementariërs Thijs Berman (PvdA) en Louis Bontes (PVV) wordt de laatste weer eens pisnijdig omdat de eerste hem even uitlegt hoe het werkelijk zit met de club van Bontes.
Dat kan natuurlijk niet. Bontes wordt boos.
Dit levert vermakelijke TV op! Smullen gewoon op de staatszender en dat was al weer even geleden nadat er geen ander nieuws was dan over ijs.
Het gaat natuurlijk over de abjecte NSB aangifte site van de PVV. MOE word je er van….

Kijk en geniet:

18 gedachten over “Thijs Berman (PvdA) wast Bontes (PVV) de oren”

 1. 1.50:
  Voorzitter, hij is begonnen met beledigen boeoeoehoehoe, hij is te gast hier…

  Wat ik hier uit begrijp is dat Bontes van de kleuterschool zich gepest voelt door berman van de middelbare school.

 2. Dat er daarvoor nou helemaal iemand uit het Europees Parlement moet komen afreizen. Die andere sufkoppen zitten al een jaar als konijnen in de koplampen te staren.

 3. Meer van dit soort tegengas naar dergelijke walgelijke PVV elementen! Wat denkt dat bontbruine fascistoïde uitschot wel niet wat het is? Wordt de oppositie nu eindelijk wakker?

 4. Berman refereert eerst aan een korte discussie tussen ene hr Schouw en de premier; ik vat dit niet was Rutte eerder aanwezig of kan iemand die discussie traceren?

  Ik hoorde verder niets beledigends genoeg uit de mond van Bergman komen om het snel tussen beiden komen van de voorzitter te legitimeren.

  Bontjes begon uitgebreid over beledigingen te razen , waarom liet ze hem niet zijn potjes naar behoefte uitrazen?

  Ze ontnam Bergman het weerwoord om zijn visie te onderbouwen.

  Ik vind dit stukje weergave niet meer dan om even van te smullen maar verder getuigenis geven van bange slappe Brusselse politiek.. .

 5. Gerard Schouw van D’66 wilde een uitspraak van Rutte over het rabiaat rechtse meldpunt.
  Rutte gaf uiteraard niet thuis want die werkt zo fijn samen met de NSB 2.0.
  Staat ook wel ergens hier op de site.

 6. Wat een figuur joh, daar verbleken Jacobse en van Es bij.
  Je moet echt af en toe in je arm knijpen, is dit onze 2e kamer?!??!

 7. Die Bontes staat te spugen van nijd, moeten ze vaker laten gebeuren. En zoals hij spreekt over iemand van de PvdA, of het het vieste van het vieste is. Ja Bakra kom er maar in 🙂

 8. Wie Schouwe van D66 ook moge zijn , ik kan dit inmiddels oudje over je point als parlementarier nog wel maken niet laten:

  http://www.youtube.com/watch?v=ugailEn8U5o

  Hoor daar deze Ierse parlementarier, in zijn 1te in de aanval over bezuiniginge, Thatcher Blair politiek op onderwijs met een Fuck You , excuse me and I didn.t create the mess our country is in!`.
  Qua ggeven inkijkje in dit fragment blijf me afvragen wat die Brusselse voorzitser als beledigend genoeg aan Berman vond om hem kort te sluiten en waarom Berman dit met een excuus voor dit leed , geen verder point gemaakt, accepteerde.

 9. #Keira, ik zag iets anders.nl. het politiek kortsluiten door de EU voorzitter , slechts gal over PVVer Bontes spuwen als wel to the point 😯 ?

 10. Voor degene die nog steeds twijfelen – PVV is de Partij Tegen de Vrijheid.
  Dat is de bedoeling van die naam.

  Gelijk ook een voorbeeld dat als de je in een open clubje binnen Europa komt te zitten, tussen andere europeanen, ga je dan met andere ogen kijken en zelfkritisch redeneren.
  Dan zie je de achterlijkheid van PVV en aanhang in hun volle glorie.

 11. Zou zo’n sneue #16 `Wout’ nog steeds met een smerissenpet op rondlopen, hopende te worden beloond door de onwelriekende Geurt?

 12. Dag meneer Berman,

  Ik hoorde u kort op de radio in de auto. Ik ben het volkomen met u eens m.b.t. Job Cohen als leider en de koers die gevaren moet worden.

  Ik ben geen lid, want ik stel mij als redacteur van de Sociale Databank Nederland (www.sdnl.nl) neutraal op. Ik heb overigens wel 5 keer meegedaan aan de Kamerverkiezing, zonder resultaat natuurlijk, want je krijgt als nieuweling geen podium om de boodschap te brengen. Sterker nog, je wordt compleet genegeerd en geblokkeerd.

  Ik heb met Jeroen Recourt enkele gesprekken gehad over de corruptie in de advocatuur en het gedogen daarvan door de magistratuur. (www.sdnl.nl/brockhus-aan-recourt-2.htm). Daarnaast durft niemand vragen stellen over de geldpolitiek die oorzaak is van de crisis en de ontwrichting van de sociale structuren, o.a. in Griekenland. Ik vraag u mij eens te bellen om eindelijk een oplossing die u zelf zei dat deze bestaat (dat is ook zo) in een openbare discussie te brengen. Job Cohen verdomt het om de vraag te stellen, hoewel ik hem dat persoonlijk heb gevraagd. Zie: http://www.sdnl.nl/job-cohen.htm

  Laat van u horen, dat is echt heel belangrijk om de chaos in de schuldenlanden te beteugelen.

  Stichting Sociale Databank Nederland
  E-mail: sdn@planet.nl
  Internet site: http://www.sdnl.nl/thijs-berman.htm
  Westkade 227, 1273 RJ Huizen (NH)
  Tel.: (31)-35-5244141

Reacties zijn gesloten.