Terug uit de hel van Helmond

To Hölscherplein

Gisteren moest ik in de buurt van Helmond zijn, en onverschrokken als wij Krapuulredacteuren zijn meende ik zelf eens poolshoogte in onder andere het door Arnold Karskens beschreven oorlogsgebied, Centrum-Oost, te moeten gaan nemen.

Na enig zoeken vond ik dan het beruchte To Hölscherplein, waar veel mensen op islamitische wijze (zelfs een in djellaba!) voor hun op taqqiya-achtige wijze keurig uitziende nieuwbouwhuizen (iedereen weet dat moslims het liefst in armoedige revolutiebouwwoningen leven) in de zon zaten en op de kinderen letten die op het plein schijnbaar onschuldig aan het spelen waren.

Een straat verder zat een andere man, alweer in djellaba, op de trap van de kerk met twee autochtone Nederlanders te praten. Dit was duidelijk een geval van islamisering, waarbij nietsvermoedende autochtone Nederlanders nota bene op de trappen van de kerk tot de islam werden bekeerd!

Helmond Centrum-Oost

Daarna zag ik een wel héél enge man, maar dat was omdat het een erg witte Nederlander met zwarte wallen onder de ogen was die mij bovendien broeiïerig aan meende te moeten kijken.

Vervolgens bestonden vijf (zwarte!) Afrikanen het vóór mij de straat over te steken!

Dit was niet meer uit te houden, dus snel reed ik door naar de wijk ‘t Haagje waar ook het een en ander over te lezen viel op internet.
Na twintig minuten kronkelen door straatjes, die dermate smal waren dat ze wel uit die goeie oude tijd moesten zijn waarin mensen wonend in dit soort huizen nog niet verondersteld werden auto’s te bezitten, trof ik dus wel de-ge-lijk een groepje van vier overduidelijk hangende jongeren aan op een straathoek, waaronder zeker één Marokkaan, die mij bovendien volkomen negeerde!

Helmond 't Haagje

Overduidelijk een geval van een slapende vulkaan. Er gebeurt helemaal niets, maar je weet natuurlijk nooit wanneer de hel losbarst. De hel van Helmond.

Met trillende handen stuurde ik mijn auto de wijk uit en de snelweg op. Volgende keer misschien toch maar weer een oorlogsverslaggever sturen.

 

14 gedachten over “Terug uit de hel van Helmond”

 1. Tja, ik sprak laatst met een PVV-er, en ik ben niet in elkaar geslagen.
  Zie je nu wel dat de PVV niet aggressief is?
  Ze zijn ook geen racisten, want er is een groep (de joden) die ze niet haten.
  De enige moslims die pvv-ers kennen zijn doodgegaan op 11 september, dus alle moslims zijn terroristen.

  Het is overdreven en gehyped wat er over helmond gezegd wordt, maar ik vind dit artikel meer iets voor op de speld.

 2. Laurent, neem de volgende keer paar bodyguards mee voor de zekerheid want je wet maar nooit, kom je misschien zelfs Arnold Karskens tegen en die is blijkens helemaal doorgeslagen.

  Hij leeft tegenwoordig in DreamWorld. ( mede betaald door dePers)

 3. …in de zon zaten en op de kinderen letten die op het plein schijnbaar onschuldig aan het spelen waren.

  Inderdaad “schijnbaar“. In werkelijkheid zijn het uiterst schuldige kinderen die een grote minachting hebben voor mensen die wel in Nederland een goede opvoeding hebben genoten.
  Het zelfde verschijnsel zie je bijvoorbeeld heel vaak in Israël.
  Als Hamas een Islamische aanslag pleegt blijken ALTIJD onschuldige (Joodse) vrouwen en kinderen het slachtoffer te zijn.
  En dan zijn de Hamasgasten en ook de linkse elite in Nederland ook nog eens pissig dat als Israël met een tegenactie de Islamitische landverraders in bezet gebied bombardeert, de kindertjes als je hun hersentjes onderzoekt overduidelijk hartstikke medeschuldig blijken te zijn geweest aan de aanslagen door hun ouders en sterker nog dat de ouders eigenlijk wel blij zijn dat hun kindertjes dood gaan want dan kunnen ze een zieligheidsverhaal afsteken.

 4. Henk. Kan je uitleggen waarom je over Israël begint, terwijl het artikel over Helmond gaat?

 5. Dat zal je nou altijd zien! Mijn moeder heeft ook altijd van alles in de krant gelezen, maar ik zie nooit wat!

 6. @13 Ach met zo’n alias/naam zou ik niet eens ergens openbaar durven reageren, gaat toch niet serieus genomen worden? 8)

 7. @10 Zo he, waar zich op dat moment geen ‘crime scene’ afspeelde, wow, he. Misschien teveel TV gekeken?

Reacties zijn gesloten.