Teeven is PVVmoe

In antwoord op het getetter van muizenissenjager en PVV-Kamerlid Sietse Fritsma laat Teeven duidelijk weten dat de geachte Volk en Vaderland vertegenwoordiger en erkend malloot wat hem betreft de boom in kan. Of Fred Teeven daar mee ook hangen bedoelt, kan ik niet zeggen.

VVD en PvdA hebben in het regeerakkoord afgesproken dat illegaliteit strafbaar wordt, maar hoe is nog niet duidelijk. Teeven komt binnenkort met een wetsvoorstel. Handhaving van een verbod op iIlegaliteit zal een zaak zijn van het Openbaar Ministerie en niet van gemeenten. ‘Een lokale bestuurslaag heeft een eigen verantwoordelijkheid, maar als ze zich willen uitlaten over iets waar ze niet over gaan, dan gaan ze er doodeenvoudig niet over. Ik kan me heel druk en emotioneel maken over dingen, maar ook rustig mijn werk doen en doen wat met de PVV niet lukte.’

Teeven, de al vroeg oud geworden vleesboom, wil graag rustig op zijn kont blijven zitten en pas wanneer camera’s op hem gericht zijn, zeggen iets te doen. Wederom zegt de man binnenkort met een wetsvoorstel te komen. De hoeveelste stoere toezegging? Ik ben de tel kwijt.

2 gedachten over “Teeven is PVVmoe”

Reacties zijn gesloten.