Succes in de bankenwereld: wachtlijst voor klanten

Wegens succes  tijdelijk gesloten voor aanmelding
Wegens succes
tijdelijk gesloten
voor aanmelding

In Almere staat de eerste bank die een wachtlijst heeft ingesteld. Het gaat zo goed met de Nederlandse economie dat de run op de bank tot problemen leidt. Vandaar deze maatregel.
Krapuul redacteur JvdHeuvel ziet een duidelijke oorzaak van dit succes door het stijgend Nationale gevoel in onze samenleving. Niet meer de blik naar buiten richten en Europese vergezichten maken maar ons richten op Nederland. Het is niet de crisis die de voedselbanken klanten opleveren maar de omgangsvormen tussen ons en wij.

Ook in andere steden zien de voedselbanken de drukte aanzienlijk toenemen rond de feestsdagen. „Vorig jaar hadden we nog tussen de 1000 en 1100 klanten, nu zijn dat er al 1500”, vertelde een woordvoerder van de voedselbank in amsterdam. „Vanaf begin december krijgen we zo’n 20 telefoontjes per dag van mensen die zich willen aanmelden. We maken ons grote zorgen, dit is heel verontrustend.”

3 gedachten over “Succes in de bankenwereld: wachtlijst voor klanten”

  1. En rutte maar roepen ,we leven in een rijk land ,je kan geen krant open slaan of je leest dat mensen hun baan verliezen hun huis alles .Voor steeds meer mensen is de voedselbank een noodzakelijk kwaad ,het is een schande dat daar zo licht over gedacht word in den haag .Door nog meer verhoging van lasten nog meer belastingen .Maar niet snijden in eigen vlees de staatsschuld loopt nog steeds op ondanks rutte en consorten hun bezuinegingen

  2. Rutte en Beatrix zullen tevreden zijn.
    Wat heeft datr ontevreden volk weer te morren,
    In Afrika hebben ze geen voedselbank, en al helemaal geen wachtlijsten.

  3. Ik heb trix de koningin van alle nederlanders geen woord van schande horen spreken in haar kerstboodschap over de voedselbanken .Hieruit blijkt wederom dat de elite van nederland hier omtrend gewoon schijt hebben aan hun medelanders . Om over de euroelite maar te zwijgen .

Reacties zijn gesloten.