Stoom afblazen bij de VVD zonder bijbehorende hitte

Tjonge tjonge De VVD top geeft de achterban wat ruimte om stoom af te blazen op het congres aanstaande. Je zou bijna denken dat de Benk Korthals enig besef van partijdemocratie heeft. Niets is minder waar; stoom afblazen doe je in een bijzaaltje van het congres.

Het partijbestuur probeert krampachtig de onvrede binnen de partij “een intern debat” te noemen en deze onder controle te houden. De voorzitter van de in de peilingen gehalveerde partij is zo lafbekkig bezig volgens de toekomst van de Nederland partij (ahum) dat die zich gedwongen voelen een brief te schrijven in de bruine bode die ooit de spreekbuis van de PvdA was.

En als klap op de vuurpijl beperkt de VVD de jongeren – en daarmee de toekomst van het land – in het naar voren brengen van hun visie. Het heeft er dus alle schijn van dat de macht belangrijker is dan de principes.

sorry zeggen zonder het te menen werkt niet echt:

Partijleider en premier Mark Rutte en partijvoorzitter Benk Korthals liggen in eigen kring onder vuur vanwege hun communicatie over het regeerakkoord met de PvdA.

Jeugd moet helemaal de kop houden over de gang van zaken rond het regeerakkoord
Mocht de clearasil jeugd van G500 nog bij het laatste congres welwillend de microfoon bekwijlen. Voor de eigen tweedehands-krijtstreepje jeugd van de VVD (JOVD) is op dit congres geen ruimte. Omdat dat nou eenmaal zo is afgesproken(!) VVD-leiders die zich beroepen op iets wat ze hebben afgesproken? Hahahaha daar krijg je toch een lachstuip van. Iets afspreken en dan ook doen? Alleen als ze er zelf beter van worden anders kan je nog altijd alle kanten op. Zodra ze beginnen met: “Kijk……..het zit zo” dan weet je al hoe laat het is.

3 gedachten over “Stoom afblazen bij de VVD zonder bijbehorende hitte”

  1. Kan ik het beamen vanuit mijn ervaring met die luitjes:

    “Iets afspreken en dan ook doen? Alleen als ze er zelf beter van worden anders kan je nog altijd alle kanten op.”

    Als de afspraak niet meteen in hun voordeel uitpakt beginnen ze meteen met: ” Kijk het zit namelijk zo…(leugentje,leugentje,leugentje, verdraiinkje, leugentje..enz)

  2. Ik ben er van overtuigd dat hetgeen de morele achtergrond van vvd leden behelst ook bij andere politieke partijen in gebruikt word zowel door politicie zelf als hun achterban ,maar voor de rest klopt het .

Reacties zijn gesloten.