Is De Stembreker van Sywert van Lienden een goed idee?

Euh…..

De superlatieven waren bestemd voor, misschien raadt u het, de 21-jarige wonderboy Sywert van Lienden en zijn Stembreker. Dat is een digitale dinges die Van Lienden onder het mom van politieke vernieuwing uitdacht: volgens Van Lienden is het handig als we voortaan onze stem ‘breken’ en hem verdelen over meerdere partijen – eigenlijk net zoals men bij het Songfestival punten toekent aan verschillende landen. Zo wordt duidelijk welke coalitie de kiezers willen, is de gedachte.

Zal best, leuke jongen ook die Sywert, en eigenlijk is er maar één probleem. Een toch niet heel onbelangrijk detail – die Stembreker is net zo’n dom en ondoordacht idee als een bumper voor honden of een vork met ingebouwd alarmsysteem (VK).

5 gedachten over “Is De Stembreker van Sywert van Lienden een goed idee?”

  1. Sywert van Lienden lijkt me vooral iemand die op het juiste moment in het juiste commissietje of bestuur weet te gaan zitten en ook vooral op het juiste moment de juiste bril aanschaft.

  2. Sywert van Lienden is bij uitstek het persoon die ons het antwoord zal bezorgen op de eeuwige vraag hoeveel duivels kunnen zetelen op de punt van een naald?

    Ja, hoeveel Sywert?

Reacties zijn gesloten.