Stem op de PvdA is een stem op de VVD

Veel kiezers verkeren in staat van grote verwarring. Wat moeten ze kiezen op 12 september? Als ze links willen stemmen, op welke partij dan? Het geminimaliseerde OoitLinks, waar ze eindeloos ruzie maakten en rollebollend over straat gingen. Of de PvdA? Met Samsom, die het op zich goed doet, maar door sommigen als een betweter wordt betiteld. plus hij schurkt al tegen de VVD aan met zijn: “Rutte is nog steeds een betrouwbaar politicus.” Alvast bezig aan een Paars III? Oftewel VVD aan een meerderheid aan het helpen om dan weer gezellig mee te regeren, omdat iemand het toch moet doen? Net zoals het CDA dat vond met dat walgelijke avontuur met de PVV.

Of toch op een SP stemmen? Maar ja, wat dan met Europa? Nou mensen, daar is niks mis mee. De  SP is niet tegen Europa! Lees het programma maar even na, vanaf pagina 59. Echt ze zijn geen linkse PVV die alles wat Europa is in de ban wil doen.

Zelf ben ik voor Europa, maar wel op een zinnige manier, niet zo blind als D66. Zonder Europa zouden we het veel slechter hebben, maar er moeten wel regels zijn en het gezonde verstand moet gebruikt worden.

Of als je rechts wilt stemmen? Dan heb je ook keus genoeg. VVD, PVV, D66, CDA, OoitLinks, DPK, SGP, CU. Keus genoeg. Maar dat maakt allemaal niet uit, helpen allemaal het land naar de knoppen, dus kies maar wat als je het slechter wilt hebben. Een stem op een van deze partijen is een stem voor een asociaal beleid met nog meer bezuinigingen en beperkingen voor mensen die toch al niets of niet veel hebben.

6 gedachten over “Stem op de PvdA is een stem op de VVD”

  1. Eens Keira! Kort en krachtig. Het is tegenwoordig al heel wat dat mensen zeggen en schrijven wat ze zien, dat ze nog in staat zijn de moedwillig veroorzaakte mistgordijnen en misverstanden te omzeilen. Links is min of meer verplicht nog luider en duidelijker te laten horen dat de overvloed aan rechts, inclusief en vooral de PvdA, een ramp is voor bijna alle mensen in dit land.

  2. Dan zou het niet uitmaken of je VVD of PvdA stemt. Mijn opvatting is een andere.

    Je kunt misschien ook enig vertrouwen in Samsom hebben. Onder andere dat hij wat doet aan de vele semi-VVD’ers of baantjesjagers in de PvdA. Maar wat dat punt betreft is het voor mij: eerst zien, dan geloven. Voor anderen geldt wellicht: we vertrouwen Samsom op z’n blauwe ogen.

  3. @3 Ja, zoiets…pak ‘m beet een voorbeeld stellen en die Florijn uit de partij knikkeren, zou -ie nog zo eens mijn zwevende twijfelstem mee kunnen winnen 😉

  4. @3 wat heeft Samsom tot nu toe dan gedaan mbt die Neo-Liberalen in zijn partij ???? alleen maar ze gerust stellen door Rutte “betrouwbaar “te noemen .. ” Bit en Teugels van de Arbeid ” iets anders is die partij niet …

Reacties zijn gesloten.