SP-statenlid noemt eend een eend

Kijk, van de ene kant wordt de PVV misschien salonfähiger; de Kamer neemt bijvoorbeeld idiote moties van hen aan zoals het niet mogen gebruiken van het woord ‘belastingparadijs’, maar van de andere kant is het in de loop der jaren – onder andere door sites als die welke u momenteel leest – ook salonfähig geworden ‘het PVV-probleem te benoemen’, om het maar eens in PVV-termen uit te drukken.

Zo tweette Statenlid en fractievoorzitter Mark Vissers van de SP Oosterhout vandaag:

“Statenvergadering gaat beginnen. Benieuwd of de ‘crypto-fascisten’ van de PVV zich vandaag weten te gedragen…”

meldt Omroep Brabant.

Nou precies. Opdat wij niet vergeten.

 

8 gedachten over “SP-statenlid noemt eend een eend”

 1. Hoe dan ook het is tijd dat we de zaken in Nederland gerust met hun naam gaan noemen. Tenslotte zijn we voldoende geëmancipeerd. 🙂

 2. Maar dat is toch een verwerpelijke linkse gewoonte, de dingen noemen zoals ze zijn?
  Tenminste, als ik de Zeewoldse VVD-proleet Helma Lodders eerder deze week moet geloven.

 3. De pvv doet er niet meer toe. Dalende peilingen en niemand wil nog met ze in zee. Ik heb begrepen dat de heer Dol, de fractievoorzitter van NB, stervende is (rotziekte kanker dat wens je niemand toe. Als mevrouw Frijters het stokje overneemt stemt geen hond meer op deze club. Zij wist niet eens wat het Polenmeldpunt was, hoe veel dommer kun je ze krijgen.

 4. Het ballonetje van de PVV is erg gemakkelijk door te prikken. De oplossing is super simpel.

  Zonder veel retoriek is het helemaal voldoende om de financiering van PVV openbaar te maken, tevens hetzelfde met hun jaar rekeningen net zoals het binnen een democratie hoort te zijn.

  Dat de financiering niet geopenbaard wordt heeft in mijn ogen twee redenen;

  1. Wilders/PVV is het product en wordt gelanceerd en beschermd door ultrarechtse Nederlandse elite. Hij dient doelen van de elite – het is niet toevallig dat hij door Rutte om te regeren werd uitgenodigd.

  2. Men wil koste wat koste voorkomen dat het openbaar wordt dat mogelijk prominenten hun vinger in de pap hebben met deze bestrijder van de “5e colonne”.

  Blijkbaar is onze democratie nog niet voldoende gegroeid.

Reacties zijn gesloten.