SP-fractievoorzitter Hoogeveen vergelijkt Wilders (terecht) met Hitler

SP-fractievoorzitter Bianca Behr uit Hoogeveen heeft een tweet geplaatst waarin ze PVV-Führer Geert Wilders vergelijkt met Adolf Hitler. Inmiddels heeft ze de tweet op aandrang van (laflinkse) partijgenoten jammer genoeg weer verwijderd.

3-faces-of-islamophobia-Latuff-550x432
illustratie: socialisme.nu

Behr zag een tweet met een vergelijking tussen de republikeinse presidentskandidaat Donald Trump en Adolf Hitler voorbij komen. Behr: ,,En toen dacht ik: ik ken nog zo iemand.” Zelf voegde ze een foto van Geert Wilders toe met het bijschrift: ,,Zoek de verschillen.” Geert Wilders reageerde vervolgens door haar tweet te delen. ,,Toen kreeg ik de aanhangers van de PVV achter me aan. Kennelijk geldt de vrijheid van meningsuiting alleen voor mensen die hetzelfde vinden als Geert Wilders.” PVV-aanhangers deelden vervolgens het adres en het telefoonnummer van Behr online. ,,Ze schelden en proberen me te intimideren, maar ik voel mij niet bedreigd.”

Helemaal niks mis mee, lijkt ons, integendeel. Blij dat er binnen de SP nog mensen rondlopen die zich niet geroepen voelen te collaboreren met extreemrechts.

Bron

1 gedachte over “SP-fractievoorzitter Hoogeveen vergelijkt Wilders (terecht) met Hitler”

  1. Pingback: Zoek de verschillen? | Krapuul

Reacties zijn gesloten.