Sissen naar een vrouw moet beboet worden vinden VVD en PvdA

Het moet toch niet gekker worden! Straks mag een bouwvakker ook niet meer naar je fluiten! Het hoogtepunt van de dag als je je onzeker voelt (geintje, maar moest er altijd wel om lachen). Nu val ik niet meer in de doelgroep van sissen of fluiten, ben er niet rouwig om, maar mensen doe even normaal!

Natuurlijk moeten meisjes en jonge vrouwen (trouwens iedereen!) overal met gewoon respect behandeld worden. Maar hebben we niks beters te doen dan weer een boete verzinnen? Een boete die toch nooit gegeven wordt? Of gaan ze sis-uitlokkende-under-cover-agentes inzetten?

Ik verdenk de VVD er van dat ze hier mee komen omdat er wordt gemeld dat het voornamelijk allochtone jongens zijn die zich misdragen. De PvdA loopt braaf mee, want wie weet levert het kudos op. Maar wat die VVD vergeet is het gedrag van de corpsballen die meisjes ook uitsluitend als gebruiksvoorwerpen voor hun eigen genot zien en behandelen.

Heel ouderwets zeg ik: ,, Het ligt aan de opvoeding.” Thuis en op school moeten jongeren leren respect voor anderen te hebben. Maar met de constante hetze tegen alles wat niet roomblank is, kun je toch geen respect verlangen als je het zelf niet geeft? Voor wat betreft de corpsballen, tja, daar is geen opvoeding tegen gewassen. Die worden opgevoed met het idee dat ze Gods geschenk voor de wereld zijn, dus zijn sowieso verloren voor de toekomst.

 

17 gedachten over “Sissen naar een vrouw moet beboet worden vinden VVD en PvdA”

 1. Sissen of Amsterdam Zuid gebral? Allebei hoogst irritant. Het eerste vrij onschuldig onfatsoen, het tweede bloedgevaarlijk. Sinds Amsterdam er volledig opgebroken bij ligt, is de raad de weg kwijt.

 2. “We” fluiten en roepen al honderden jaren naar vrouwen, maar nu het sissen geworden is moet er ineens iets gebeuren?
  Dit is gewoon bewust Marokkaantje pesten, niks meer en niks minder. Die sissen wel eens een beetje. Onfatsoenlijk natuurlijk, net als de stereotype fluitende bouwvakker, maar verder onschadelijk.

  Overigens weet ik nog ergens een bushalte bij een koekfabriek waar je als man “niet veilig” bent vanwege de roepende, fluitende en sissende dames. Moeten die ook maar gelijk op de bon? Of ook alleen als dit moslimdames zijn?

 3. Mag ” smerige thypus-hoer rot op met je kopvod ” dan ook niet meer ?? of is dat cultuur ???

 4. Een filmpje van een studente als bewijs voor de stelllng dat het vooral allochtone mannen zijn die sissen?

  en wat stellen ze voor om sex. intimidatie in de horeca aan te pakken?
  werkneemsters kunnen beter niet gaan klagen over de goedbetalende klanten

 5. @GJ
  Inderdaad. Die vrouwen heb je die naar mannen fluiten en opmerkingen maken als ze zich lichamelijk aangetrokken voelen door die mannen. Alhoewel het heel onwaarschijnlijk klinkt zijn ze eer toch, omdat er meestal van de man verwacht wordt de jager te zijn. Ben wel eens getuige geweest hoe een paar vrouwen de nodige rituelen opvoerden toen ze seksueel opgewonden raakten van een mannelijke voorbijganger.
  Nu zullen de meeste mannen zich vereerd voelen als een vrouw zoveel initiatief neemt. Want dat betekent dat je er wel mag wezen. Zeker als het ook aantrekkelijke vrouwen. Maar ik kan me er wat bij voorstellen dat je het knap vervelend vind als je als jonge aantrekkelijke man benaderd wordt door een vrouw die totaal geen uitwerking heeft op je hormonen.
  Ik denk dat het ook voor de vrouw de mate of je al dan niet tot een man aangetrokken voelt een rol speelt of je het gedrag als fijn of irritant ervaart. Zou een vrouw zich aangetrokken voelen tot iemand en hij fluit/sist of wat dan ook dan is hij een spontane man die initatieven durft te nemen. Is hij niet aantrekkelijk voor de vrouw dan is het een onuitstaanbare zak die fantasien bij de vrouw oproept waarin zij hem in de edele delen schopt.

 6. “Preciousssss, my preciousssss….”
  “Hallo meneertje, dat kan zo maar niet, dat wordt een dikke boete!”
  😆

 7. @Wittte duif
  En seksuele intimidatie op het werk? Alhoewel dat rampzalige vormen aannam en nu nog aanneemt besteed de media en politiek er geen aandacht meer aan. Begrijpelijk, want daar zijn autochtone Nederlanders de hoodrolspelers in dat drama.
  Als je als politici het gedrag van sissende mannen op straat bedreigender vind voor vrouwen dan sexuele intimidatie op de werkplek dan heb je heel wat boter op je hoofd. Ik denk dat een vrouw dat slachtoffer is van hitsige mannen op de werkplek die haar allerlei rare voorstellen doen en/of je lichamelijk betasten heel graag zou willen ruilen met de vrouwen die op straat gefloten of gesist worden. Niet dat dat sissen niet irritant is, maar je weet dat je er binnen een paar seconden ervan bent, terwijl je vervelende situatie’s op de werkplek je slapeloze nachten kunnen bezorgen.

 8. ‘pst’ moet kunnen
  ‘pssssst’ kan echt niet
  alleen ‘sst’ sissen kan wel maar dat een korte sis, eenmalig
  meerder malen, pakweg 3, kan echt niet

  fluiten van een steiger mag vanaf ca 3 meter hoogte
  het fluiten moet op vrolijke toon en zonder sis in de fluit (oefenen dus!)
  een tweetonige fluit mag, drie tonen niet

  ik zie trouwens met regelmaat dat witte mannen een meisje/vrouw van top tot teen stiekem verlekkerd, bijna obsceen bekijken, liefst natuurlijk als ze gepasseerd is
  met vaak zo’n oversekst smoelwerk dat verraad dat ze er straks thuis eens een flinke ruk aan gaan geven
  dat is pas onfris…

 9. Flossss (let op de sisssss) van de FLB, Firma List en Bedrog, voorheen de Volkspartij voor Verlakkerij en Dedain, is lekker bezig daar.

  Liever een vette yanken hamburger dan een voedzaam pizzatje met verse groenten.

  http://goo.gl/tgDtg

 10. Ik kom er niet meer uit , wat is dit voor belachelijks , staat er soms een poltitieke unie met Brussel zuid of zo in het verschiet?
  Ik heb te doen met Marcouch alsof fluitgedrag op zijn conto ligt waarbij ik wel wil noemen dat spuug gedrag jegens vrouwen of ramadam gedrag ook niet op zjj conto liggen. .
  Klaar ermee Marcouch!

 11. @12 Nee mevrouw Katja , de mensen hier herkennen het gedoe van de PvdA en VVD voor wat het is , spelen voor de tribune , in de hoop wat PVV stemmen binnen te halen , Marcouch met zijn constante open solicitaties naar de positie van land’s tamme huismocro word in eigen gemeenschap al helemaal niet meer serieus genomen , eerder een reden om géén PvdA te stemmen …

  Mijn vader had vroeger een stratenmakersbedrijf , en al in de jaren 60 kon iedere langslopende dame vanuit die groep op allerlei geluidjes en opmerkingen rekenen ( eerder waarschijnlijk ook ,maar daar heb ik vanwege mijn geboortedatum geen ervaring mee ) bouwvakkers staan er om bekend en zelfs de oude heertjes in volksbuurten die op de bankjes de wereld aanschouwen willen zich er nog wel eens aan te buiten gaan … Amsterdam stond er altijd al om bekend , grof seksisme als Amsterdamse “humor ” . Maar dán zijn de overtreders wit .. dus kan men het naast zich neer leggen , nu is het weer een kans om over de ruggen van een minderheid stemmen te halen .. met medewerking van Tamme huismocro Marcoush 😥

 12. Dom gedoe, sissen naar een vrouw beboeten. Net als het gratis glaasje water van GifgroenLinksig.
  Beetje hypocriet ook wel. Soms dan zie ik op de roltrap vóór me een ++++ omhoogrollen, dan moet ik me gewoon inhouden om niet heerlijk op die …uhm…etcetera.
  Knipoogje durf ik wel. Mag dat nog? Ik wantrouw de lui die met dit soort achterlijke voorstellen komen het meest.
  Handen thuis, altijd. En verder niet zo zeiken.

 13. @13 waarom moet ik bij dit soort voorstellen nou altijd aan paarse tuinbroeken en kortgeknipt haar denken … Vraag mee trouwens af of Marcouch toen hij over de ruggen van deze jongens aan het omhoogklimmen was hier ooit wat over tegen ze gezegd heeft ..

 14. Marcouch is het type schooljongetje dat het nodige klik- en slijmgedrag toont om iets te bereiken bij de schooljuffrouw. Hij gaf zelf toe dat toen hij werkzaam was bij de politie de politie slechts geintresseerd te zijn in allochtonen bij de politie zodat zij hun allochtone achterban kunnen verklikken.
  Zo iets bizars heb ik nooit gehoord. Ik ken heel wat allochtone agenten, waaronder ook Marokkaanse maar die hoeven echt niet voor klikspaan te spelen voor de politie. Behoorde nooit bij het takenpakket van de politie.
  Het zegt mij alleen maar dat Marcouch zich hoogstwaarschijnlijk (vrijwillig) aan schuldig heeft gemaakt. en dit zo vaak heeft gedaan dat hij zich ging inbeelden dat het tot de takenpakket behoorde. Trouwens wat een rotstreek om eenmaal dat je weg bent bij de politie om de politie op deze wijze indiskrediet te brengen.

 15. Tot verder begrip moge dienen dat het grootste deel van de VVD-fractie in Amsterdam de Griekse beginselen is toegedaan en dus niet wil optreden tegen man-tegen-man-gesis (dat zou namelijk homovijandig zijn).

Reacties zijn gesloten.