Sap (GroenLinks) blundert door

Jolande Sap schijnt een gave te hebben, wel eentje die ToenLinks gedecimeerd heeft, maar toch. In haar toespraak na de verkiezingsuitslag liet ze haar vreugde zien over het verlies van de PVV. Tuurlijk, ben ik ook blij mee. Maar als je zelf nog op een stuk of 3 zetels staat, is het een beetje als die muis die tegen de olifant zegt:”Wat stampen we hard he?” als ze over de brug lopen.

Kortom, Jolande zal wel niet lang meer bij ToenLinks zitten. Ben benieuwd welke leuke baan ze gaat doen buiten de politiek. Als onderdeel van een Kunduzcoalitie is zij niet meer nodig. Die hele Kunduz ligt trouwens op zijn gat. Nieuwe ronde, nieuwe kansen, maar of het beter wordt?

9 gedachten over “Sap (GroenLinks) blundert door”

  1. @2 SLinks in plaats van Links komt doorgaans uit een wat bedenkelijke hoek, je bent toch niet per ongeluk….? 😮

    Naaah, bestáát niet. 😛

  2. Als Sap zei dat ze blij was dat het populisme verloren heeft in de vorm van de pvv heeft ze gelijk. Alleen jammer dat zei het vertelde en geen Samson . Hoe er wordt omgegaan met het populisme is jammerlijk, er moet voor eens en altijd verteld worden dat het populisme een enorm kwaad is, waar nooit mee geflirt of gedoogd mag worden.

Reacties zijn gesloten.