Ruttes ‘volstrekt normale partij’ blijkt dictatoriale slangenkuil

Athans dat blijkt uit een tipje van de sluier dat alvast in het AD opgelicht wordt over het binnenkort uit te komen boek van Marcial Hernandez over zijn tijd bij de PVV:

Hernandez concludeert, net als andere spijtoptanten, onder wie Hero Brinkman, dat Wilders de PVV is. Hernandez vergelijkt hem met een gemiddelde dictator. Vergaderingen worden volgens de ex-PVV’er gemanipuleerd. Er heerst een kadaverdiscipline. Intimidatie zorgt voor een verstikkende cultuur (ad).

En daar hebben Mark Rutte en Maxime Verhagen respectievelijk schaterlachend en smiespelend achter de couilissen dan anderhalf jaar met volle overgave mee samengewerkt.

4 gedachten over “Ruttes ‘volstrekt normale partij’ blijkt dictatoriale slangenkuil”

 1. Laat rechts maar weer aan het roer. Dit volk. Deze Nederlanders moeten eerst voelen dan wakker worden en dan her verkiezingen.

  Laat die marktwerking maar even lekker woekeren. Als je dan hier een klein Amerika aan de noordzee heb waar ieder zijn baan op de tocht staat aen dat de WW gekort wordt er meer druk wordt uitgeoefend op de mensen waardoor je nog meer mensen in de psychiatrie krijgt als je dat kunt betalen natuurlijk. De Criminaliteit de spuigaten uitloopt omdat men niks meer te vreten heeft. En daarboven op komt er natuurlijk een wapenwet waar iedere Nederlander zich mag bewapenen.

  En als je de SGP ook in de mix gooit dan wordt het helemaal feest. Meer geld naar Defensie een overschot aan JSFs. Homo huwelijke ontbonden, zondagsrust en incest in elke huis op de hoek.

  Heerlijk wat een mooi land. Lekker met je gun op zak en ieder scheef gezicht gewoon dood schieten.

  Of veel verdienen aan vrouwenhandel, wapenhandel en drugs. Softdrugs wordt weer lucratief want het is compleet VERBOTEN.

  En van die prachtige eilandjes ommuurd met hoge muren waarin de elite zich rondom eet.

  En overal asfalt en zware industrie met de bijbehorende vervuiling. 4 Kern centrales waarvan er maar 1 hoeft te lekken en op onze 10 km2 dat ons land groot. Zo gaan we wel lekker snel dood.

  Oh en ik vergeet de Muur van Wilders nog die muur om Nederland. De wilders Muur met mijnenvelden en al en overal van die aardig PVV mennekes met van die kekke helmpjes op die iedere Neger voor zijn flikker schiet.

  Prachtig land.

 2. Net de reacties op het artikel in de AD gelezen.
  Wel grappig dat de die-hard PVV-aanhang het schandalig vindt dat Hernandez zijn PVV-kamer-zetel niet teruggegeven heeft. Ze zijn blijkbaar vergeten dat Wilders ook op een gestolen VVD-kamer-zetel begonnen is.
  Tokkies hebben de ‘memory-span’ van een goudvis.

 3. Wat Rutte wou ermee zeggen is dat iedereen weet dat in ons land een duidelijke groep xenofoben en racisten onder de traditionele bevolking zijn, die normaliter een uiting in een politieke partij zouden moeten hebben.

  We hebben in Nederland heel lang het deksel over dit feit vastgehouden. Racisme en xenofobie zijn blijkens onderdeel van onze cultuur en vroeger uit de mythe voor de tolerantie kon hier niet over gesproken worden.

  Deze groep kiezers hebben vanuit Janmaat naar Fortuin, Kusters, Verdonk rond gewandeld en uiteindelijk bij PVV/Wilders neergestreken. Gezien dat ze ultra-rechts zijn, kwam dat ideaal voor Rutte en Verhagen en hun Bruine kabinet en politiek.

  Daarom vond ze Rutte, die blijkbaar hiermee zijn eigen wereldkijk opbiecht, volstrekt normaal voor zijn politieke doeleinden.

  Tenslotte is VVD een Stalinistische partij puur sang.

 4. Ja je schijnt eerst alles kwijt te moeten raken, inclusief vrijheid, voor je het gaat waarderen. Althans dat geldt voor te veel mensen. Ik realiseer het me elke dag.

Reacties zijn gesloten.