Rutte II is niet meer wat het geweest is

‘Dit kabinet zal nooit wat worden’, moet men bij de Telegraaf hebben gedacht voordat men overging tot karaktermoord op groot-staatsman Markio Rutte, en hem afschilderde als kampioen nivelleren.

Vilein werd een week lang elke dag op de voorpagina ‘RutteII doet dit  RutteII doet dat’ 7 kolommen breed geplaatst. Om vervolgens triomfantelijk de TNS NIPO  ‘VVD in Kamer halveert bijna’  te kunnen schreeuwen vanaf de voorpagina.

De krant heeft in het vriendschappelijke wedstrijdje tussen Krantschorremorrie en VVD-proleten met dubbele cijfers gewonnen.

Tijd voor een nieuw slachtoffer, en wie kan dat beter zijn dan de kersverse vice-premier Lodewijk Asscher van de PvdA, die nog weinig stokslagen van de redactie van de Telegraaf heeft gekregen in het verleden.

Vandaar dat de parlementaire redactie besloten heeft om RutteII dood te verklaren en een start te maken met de nieuwe benaming: kabinet Rutte-Asscher

parlementaire redactie:
Meer dan een miljoen huishoudens gaan er onder het kabinet Rutte-Asscher tussen de vijf en tien procent op achteruit. Zo’n 220.000 huishoudens gaan er zelfs meer dan tien procent op achteruit.

1 gedachte over “Rutte II is niet meer wat het geweest is”

Reacties zijn gesloten.