Rutte vs Roemer, tweestrijd die er niet is

Trouw komt weer met een stuk dat VVD en SP de indruk wekken dat er een tweestrijd is tussen Rutte en Roemer, dat ze de indruk wekken dat er een MP gekozen gaat worden op 12 september.

Het enige wat ik zie, is dat Rutte én de VVD doen alsof hij na 12 september gewoon in het Torentje kan blijven zitten. Arrogantie bekend van de VVD.

Emile Roemer is gewoon zichzelf, geeft normaal en begrijpelijk antwoord en wekt geen illusies. What you see is what you get.

De tweestrijd is een verhaal dat door de media zelf in het leven is geroepen (misschien in opdracht van de VVD, om de kiezer bang te maken voor een sociaal beleid?). Maar is zeker geen actie van de SP. De SP doet zijn best en wacht af, tot na 12 september. Zoals het hoort.

2 gedachten over “Rutte vs Roemer, tweestrijd die er niet is”

  1. Die tweestrijd kan er ook niet zijn, want Rutte is onzichtbaar en muisstil. Dus tegen wie zou Roemer moeten strijden?
    Die VVD is geschuffeld.

  2. De nieuwe verkiezingsuitslag zal zoals elke verkiezingsuitslag een reactie zijn van de uitslag van de vorige tweede kamerverkiezingen en het beleid van het minderheidskabinet van de afgelopen periode.Elke tijd heeft zijn golfbeweging.Een uiterst rechtse regeerperiode lokt nu eenmaal een heftige ruk naar links uit.Actie maakt reactie.

Reacties zijn gesloten.