Rutte Pinokkio heeft een probleem

Al vaak gehoord, dat er soms niet veel voor nodig is om een kandidaat te beschadigen. Dat soms een enkele verspreking tot de ondergang van een partij kan leiden. In alle media wordt er over gepraat, Rutte liegt dat het gedrukt staat. Weet je nog dat Rutte zo boos was in 2010 over dat filmpje met die bijstandsmoeder? Dat zij er onder beleid van de VVD zo veel op achteruit zou gaan, dat was volgens Rutte allemaal helemaal niet waar! Die mevrouw zou er alleen maar op vooruit gaan. Wel, ik dacht het niet. Eigen risico voor de zorg omhoog, crisis in Nederland, korten op uitkeringen, dwangarbeid, afschaffen PGB, zorg zelf betalen omdat het kan, met dank aan de VVD: willen is kunnen en succes is een keuze. Iedereen moet aan de slag, ook zij die dat (even) niet kunnen.

Ow ja, zag gisteren een walgelijk spotje van die rechtse kloothommels: Iemand die zonder blikken of blozen beweerde dat wat hij verdiende hij echt niet wilde delen, een echte VVD’er dus. Met daarna de slogan: Handen uit de mouwen, niet handen ophouden.

Tja en dat voor een partij die het record van werklozen weer heeft gebroken, meer dan een half miljoen mensen zoeken werk in Nederland. Met dank aan de VVD. Nu beloven ze in hun programma weer dat er heel veel banen bij zullen komen, als mensen maar op de VVD zullen stemmen. Zouden er nog domoren zijn die dat geloven? (vast wel, maar hoop niet te veel). Van mij mag Rutte terug in de Tweede Kamer en niet in vak K. De man is niet capabel om een kabinet te leiden.

1 gedachte over “Rutte Pinokkio heeft een probleem”

  1. Ja, de VVD is kampioen banen, maar ik denk dat ze bedoelen dkampioen banenverlies. Dus beloven ze de werkende burger € 1000,-, want aan het eind van de rit zijn dat er toch zoveel niet meer. Zouden ze zelf dat cadeautje ook krijgen? Ze werken immers keihard om van Nederland een bananenrepubliek te maken met meppende politieagenten, oplopende criminalteit, armoede en een gigantische tweedeling in de maatschappij.

Reacties zijn gesloten.