Rutte halfjaar radiostil volgens Almeerder Medium

Terwijl de heertjes Markio en Dienstig wekelijks samen een vorkje prikken om hun tegenstellingen te overbruggen zit de Tweede Kamer met de duimen te draaien en worden (bijna) alle afspraken die in het Kunduz-akkoord staan vanaf jan 2013 ingevoerd en uitgevoerd. Onderwijl worden wij bestuurd door een demissionair minderheidskabinet waarin het geslagen Christelijk Draaikonten Appel moet dealen met de. door de kiezers uitgekotste bewindslieden, zoals Ratteke Maxime Verhagen, Burka Nee Burka Ja Liesbeth Spies en Heerlijk Helder Hedwige Henk Bleker. Arm CDA: tijd te over voor nog meer brandhout op de stapel onder het kruis waarop de letters RIP al onder het CDA logo zijn aangebracht.

 Lange formatie is diepteinvestering volgens het medium uit Almere
Jorritsma zei te verwachten dat de twee partijen minimaal een half jaar nodig zullen hebben om een kabinet te vormen. Dat hoeft volgens haar geen probleem te zijn, omdat een lange formatie ook een ,,diepteinvestering” kan zijn in de samenwerking. Hoewel de verkiezingsuitslag eigenlijk geen alternatieven biedt, is succes volgens haar niet verzekerd. ,,Het zal een uitputtingsslag worden om daar een succes van te maken.”

De verschillen tussen beide partijen zijn volgens haar zo groot, dat vrij gedetailleerde afspraken nodig zijn. VVD en PvdA zijn het in haar ogen vooral oneens op terreinen als woning- en arbeidsmarkt en zorg.

1 gedachte over “Rutte halfjaar radiostil volgens Almeerder Medium”

  1. Ondertussen worden er wel forse bezuinigingen voorgesteld en doorgevoerd in de verschillende gemeentes naar aanleiding van CDA/VVD beleid.

Reacties zijn gesloten.