Rutte gaat door het stof voor collaborasitie

Althans dat meldt de de Telegraaf op haar website.
Het interessante hieraan is de volgende quote uit het bericht:

In coalitiekringen is het inmiddels alle hens aan dek. Alle Kamerleden van VVD, CDA en PVV moeten terugkomen van hun zomervakantie, omdat er rekening mee wordt gehouden dat de SP een motie van wantrouwen heeft klaarliggen. Als te weinig parlementariërs van VVD, CDA en gedoogpartner PVV komen opdagen kan de oppositie in de meerderheid zijn en de motie aannemen. Dat zou het einde van het kabinet betekenen.

Ik zeg doen! En laat dat rechtse geteisem maar lekker in hun reetveter in een of ander islamitisch land gaar bakken in de zon.
Nu maar hopen dat de tweede gedoogpartner ook maar iedereen terug roept.
Dansen kan onze premier van alle Nederlanders niet, maar rekenen al helemaal niet.
En de naam collaborasitie zegt het al: de Verantwoordelijk Voelenden zullen vast het kabinet niet laten vallen. Dat is het laatste waar het land op zit te wachten, weet Bruno Braakhuis van Groen Links.

12 gedachten over “Rutte gaat door het stof voor collaborasitie”

 1. “Rutte gaat nog niet door het stof als ie met zijn werkster vrijt…” (hypothetisch dan 😀 )

  Nee sorry, de oppositie wordt zoetgehouden met een paar verontschuldigende woorden en de volgende keer herhalen we dat recept. Zegt helaas meer over de oppositie dan over de premier, maar dat terzijde…

 2. Mark Rutte hoeft voor de LINKSE RAKKERS niet door het stof of een knieval te doen,
  Hij en en de CDA/PVV doen het al VEEL beter dan de vorige LINKSE figuren ,
  Ze zijn NU nog de puinhopen aan het opruimen van hen en dat kan nog JAREN duren !

 3. Ooit wel eens over nagedacht dat Rutte en heel lang heeft moeten vergaderen en wellicht een verkeerd cijfer noemde terwijl dat zijn bedoeling niet is geweest. Waarom minister De jager niet Rutte gecorrigeerd heeft, deze is immers onze financiele expert.
  Dat de opposite er alles aan doet en om het minst of geringste maar loopt te roepen dat de huidige coalitie niets waarmaakt.
  Dit terwijl de bezuinigingen door het vorige kabinet voor een groot deel gemaakt zijn. De oppositie kan het niet hebben dat ze niet regeren, maar als we naar de PVDA kijken hebben ze in het verleden ook niet alles goed gedaan en ook te veel geld verspild.
  Liever Rutte dan die Ja-knikkers van links

 4. @Hans

  wel apart dat je de PVV ook als links kwalificeert, een beetje last van het Martin Bosma syndroom lijkt het, Hitler was tenslotte ook links

 5. Hans Schreef:

  Mark Rutte hoeft voor de LINKSE RAKKERS niet door het stof of een knieval te doen,
  Hij en en de CDA/PVV doen het al VEEL beter dan de vorige LINKSE figuren ,
  Ze zijn NU nog de puinhopen aan het opruimen van hen en dat kan nog JAREN duren !

  Hu, wat was die Balkenende toch akelig links en die Maxime Verhagen al helemaal.

 6. Hans Schreef:

  Mark Rutte hoeft voor de LINKSE RAKKERS niet door het stof of een knieval te doen,
  !

  O ja? Dat studentikoze uitgaansfiguur hoort gewoon het volk goed voor te lichten.

 7. Robbert Schreef:

  Dat de opposite er alles aan doet en om het minst of geringste maar loopt te roepen dat de huidige coalitie niets waarmaakt.

  Lastig hè? zo’n oppositie. Zou eigenlijk verboden moeten worden nietwaar? En dan mag jij blij zijn dat je nog geen èchte ouderwetse oppositie hebt meegemaakt.

 8. Vandaag gelezen ergens over Rutte. Veel kiezers die teleurgesteld zijn en hem een slappe dweil noemen. Hij schijnt zelfs 2x zo lang over zijn studie geschiedenis gedaan te hebben. Kortom, de puinhopen van rechts waar velen nog lang onder moeten lijden, komt nu eindelijk aan bod. Balkje was een kerel vergeleken met dweil Rutte.

Reacties zijn gesloten.