Rutte (1 en 2) ziet leeftijdgenoten niet staan

De sorry-premier (Wilders), de man met twee gezichten (Buma), draaikont, (Nederlandse bevolking) windvaan (Nederlandse bevolking), kiezersbedrieger (Nederlandse bevolking), Markio (Nederlandse bevolking) heeft het niet makkelijk om dit prachtige land sterker uit de crisis te laten komen.
“Kijk……wat zijn oudere werknemers? Ik bijvoorbeeld ambieer dit vak en zie het als een roeping. Dat zou een leidraad moeten zijn voor ieder in ons fantastisch land is met geweldige innoverende bedrijven en de laagste werkloosheid in de EU. “

Het aantal werkloze 45-plussers is sinds begin van de crisis in 2008 nagenoeg verdubbeld. Toen zaten er 104 duizend 45-plussers zonder baan, nu zijn dat er bijna 200 duizend. Dit blijkt uit nieuwe cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

– De totale werkloosheid is in oktober met 17 duizend opgelopen tot 536 duizend, ofwel 6,8 procent van de beroepsbevolking.
– Aanvankelijk raakten vooral jongeren hun tijdelijke baan kwijt, maar sinds de zomer loopt de werkloosheid bij 45-plussers opmerkelijk snel op. Ruim de helft van de nieuwe werklozen valt in die groep.
– Ouderen zullen het op de arbeidsmarkt voorlopig ook niet makkelijker krijgen. ‘De bezuinigingsmaatregelen van het nieuwe kabinet dragen ertoe bij dat de economische crisis zich op korte termijn verdiept.
– Enkele aangekondigde maatregelen van het nieuwe kabinet vormen een extra bedreiging. Het ontslagrecht wordt versoepeld, de WW ingekort.

” Kijk, het zit zo…….het is niet waar dat er geen werk is voor oudere werknemers, er is werk, misschien minder! Maar er is werk en wij doen er alles aan om Nederland sterker uit de crisis te laten komen.

Lees alles over de voorstellen van de 45pluspartij ANBO om de nieuwe 45plus doelgroep te steunen

3 gedachten over “Rutte (1 en 2) ziet leeftijdgenoten niet staan”

  1. Ze zien niemand staan ,de gehele bevolking zien ze niet staan ,oja alleen het gedeelte dat tot de vvdelite behoord .Dat blijkt eens temeer uit de koopkracht plaatjes .En dat ook de pvda meegaat in deze afbraak het is een schande .Maar laten we hopen dat ze ooit ter verantwoording geroepen worden .voor een volksgeregd

  2. @1:

    [ Maar laten we hopen dat ze ooit ter verantwoording geroepen worden .voor een volksgeregd ]

    Ja, leuk zo’n volksgeregd * ughe*.

Reacties zijn gesloten.