Ruim miljoen kijkers voor verkiezingsdebat

debat klein

HILVERSUM – Naar het NOS Verkiezingsdebat (Ned. 2, 20.55 uur) hebben maandagavond 1,1 miljoen mensen gekeken. Dat bleek dinsdag uit gegevens van de Stichting KijkOnderzoek (SKO). Met die score bereikte het programma, naar aanleiding van de komende gemeenteraadsverkiezingen, de veertiende plaats op de kijklijst van maandag.

Ruim miljoen kijkers voor verkiezingsdebat

9 gedachten over “Ruim miljoen kijkers voor verkiezingsdebat”

  1. Ik heb ook gekeken, maar vond het een beetje tegenvallen. Er was niet echt iemand die er met kop en schouder bovenuit stak. En Wilders had het integratievraagstuk.

  2. Ik moet je eerlijk zeggen dat het een hoop verklaard waarom het verkeerd gaat in Nederland….. als je dit een debat durft te noemen, het is alleen maar een beetje prikken en “de pot verwijt de ketel” 😥

  3. Ik vind het trouwens schandalig dat er blijkbaar meer mensen hebben gekeken naar crosscounty(niet de grootste sport in Nederland)dan naar een politiek debat.

  4. Ik heb een tijdje uitzending gemist gekeken maar ik werd niet goed van het gekwek en gekwaak.

  5. Het duurde een tijdje voor ik dat linken doorhad en ik vind het nog steeds moeilijk.

  6. Ja echt supermakkelijk is het allemaal niet maar het is ook geen rocketscience. Als je het een paar keer gedaan hebt gaat het vanzelf.

Reacties zijn gesloten.