RTL4 springt in de bres voor koopkracht

Oh, de koopkracht van een paar zielige VVD-ertjes dreigt in gevaar te komen, en direct dreigt een hele omroep met een kort geding.

Toen complete bevolkingsgroepen gediscrimineerd werden moest het aan obscure bewegingen, die deels slechts hele rare advocaten konden betalen, overgelaten worden een rechtszaak te beginnen. Tegen de man die ter verdediging het tegen toptarieven betaalde top-mafiamaatje van Nederland in meende te moeten huren. Vandaar waarschijnlijk ook dat hij met koffers met contant geld uit de VS terug kwam.

Maar nu enkele beduidend meer dan 70.000 euro per jaar verdienende verwende types een paar honderdjes meer per maand dreigen te gaan moeten betalen komt RTL4 dus in het geweer. Het vermeende koopkrachtplaatje van de gemiddelde RTL4-kijker is namelijk pas echt belangrijk.

6 gedachten over “RTL4 springt in de bres voor koopkracht”

 1. Een geluk bij een ongeluk. P-H Donner wil WOB afschaffen. Daar zet hij al zijn invloed voor in. Met deze rechtszaak blijkt ook voor rechtse types het nut van de WOB.

  Overigens, zo te horen ontmoet ik binnenkort enkele van deze yuppen bij de Voedselbank, althans volgens hun gekrijs.

 2. Dit is goed ui te leggen Sjaax: indien je noodgedwongen van je Rolls-Royce naar de Bentley moet afstappen is dit gewoon de Voedselbank.

  Begrijp het nou eens Sjaax! 😆

 3. Even een ontzenuwing http://www.nrcnext.nl/blog/2012/11/05/%e2%80%98koopkracht-keldert-tot-wel-20-procent%e2%80%99/

  RTL4 en alle VVD’ers krijsen over die ene stip die buiten ‘de wolk’ zit. Terwijl het voor anderen, minderbedeelden, dan toch vaak is, ‘shit happens’ en ‘succes is een keuze’.

  Maar ja, niet als het jezelf overkomt natuurlijk.

  Wat wel raar is, is dat er plannen bedacht worden, die zo ingrijpend (kunnen) zijn en dat zelfs ook maar niet een eenvoudig grafiekje/staatje of wat dan ook is gemaakt om het gepeupel tot kalmte te manen. Maar ja, Mark dacht natuurlijk, ik lach wat, ik vertel een mop en ze geloven me allemaal weer, net als eerder. Helaas gaat het nu over iets serieus als de eigen portemonnee, waar minderbedeelden niet over moeten zeuren, mag de ‘dikke portemonnee’ dat wel natuurlijk, want dat is pas ‘heel erg’ hoor!

 4. Ik wil alles geloven maar dat Markio een mop vertelt gaat er bij mij niet in. Als hij er al een zo kennen dan is die uit een van de boekjes van Max Tailleur die al jaren bij zijn moeder op het toilet liggen. En ‘ factfree’ politiek bedrijven is één ding maar factfree een mop vertellen is iets totaal anders.

 5. 🙂 Ik doelde op die ‘mop’ over de socialisten die het zand in de Sahara beheren, is op een gegeven moment op! Hele zaal lag dubbel, HAHAHAHAHA!!!!

  Terwijl bewezen is dat links (toen nog?) beter op de kas let dan rechts.

 6. #5 Keura

  Ohhh, dacht dat je die bedoelde over domme socialisten die de Sahara gingen ontdekken en toen vellen schuurpapier gebruikten als een wandelkaart om niet te verdwalen.

Reacties zijn gesloten.