Ronald Sørensen: wethouders Rotterdam zijn amateurs

Zo lezen wij in SpitsNieuws. Nee, dan onze professionele PVV-kamerleden, zoals de professionele faillissementsfraudeur Jhim van Bemmel, de professionele brievenbuspisser Eric Lucassen, de professionele toch-eigenlijk-niet schooldirecteur prof. dr. mr. ir. Richard de Mos, de professionele onzinnige declaratie-indiener Dion Graus, de professionele gummiknuppelmepper Hero Brinkman.
Ben trouwens benieuwd welke portefeuille de professionele Sørensen in de Eerste Kamer gaat beheren.

13 gedachten over “Ronald Sørensen: wethouders Rotterdam zijn amateurs”

 1. Vergeet de professionele hoogzwangerevrouwenmepper en dierenvriend Graus niet ook even…

 2. wat een ouwe Sørkous

  beetje zeiken over iemand die Nederlands heeft gestudeerd terwijl je zelf leraar biologie en geschiedenis bent geweest

  waarschijnlijk krijgt hij de portefeuille geschiedvervalsing of eugenetica

  met je schoondochter in je eigen lokale partijtje ben je niet alleen een populist maar ook nepotist

  maar ach, geef hem ongelijk, als voorstander van een één partij stelsel zit iedereeen eigenlijk in de zelfde club, een soort TROS gedachte, de grootste familie van Nederland

 3. Nepotisme is niet vreemd bij leefbaar, de vriendin van Pastors zit voor een leuk bedrag als DB in de deelgemeentraad van Hoogvliet (RT). Ze had haar TOMTOM nodig om de eerste raadsvergadering bij te kunnen wonen.

 4. Hahaha.. hij word zelf ook door oud leerlingen en collages uitgekotst.. en maakt zijn eigen ex leerlingen en colagas belachelijk. Verder is het bekend dat hij graag ruzie uitlokte op die school tussen studenten (omdat hij dat wel interessant leek) en toen Pim Fortuyn iets deed wat hem niet aanstond werd hij boos op die “KALE NICHT DIE ZIJN (Sørensen’s) POLITIEKE CARRIÈRE NAAR DE FILISTIJNEN HEEFT GEHOLPEN!” hehe.

 5. Ik heb iets bij die man, nog nooit op iets sympathieks kunnen betrappen, boos boos boos en tussen het booszijn nog bozer, nog grotere geweren voor de politie, bladiebla…..En nu lekker natrappen ook echt chique voor iemand die naar de eerste kamer gaat, het echte onvervalste PVV geluid nu ook in de eerste kamer.

  Nooit zo goed begrepen hoe je van huis uit PVDA, met NSB geschiedenis in de familie en dan op zo’n glad ijs met scheve schaats aan de extreem rechtse kant terechtkomt, maar ja aan de andere kant hij is een van de uitdragers van pvda=nsdap theorie, dat verklaart misschien.
  Samen met Machiel en zijn Oekraïense injecties van 20000 euro komt er wel iets binnen in de eerste kamer, wekt echt vertrouwen.

 6. @7 ZOek maar eens op Sørensen, hij is op de PVDA webstie van Rotterdam wat oud leerlingen tegengekomen op den duur kon hij zichzelf niet eens meer in houden en ging hij laster plegen over oud leerlingen:). Was behoorlijk komisch. Deze leerlingen hielden zich eerst nog in door niet te melden wat voor dingetjes hij deed op die school, maar Sørensen ging door, en toen kwamen er een paar die wel wat leuke dingen vertelden. Blijkt gewoon dat het een heel smerig mannetje is :).

 7. @8 Dat komt omdat hij alleen maar meelult. Meneer wil geld en een Politieke Cariere. Daarom was Fortuyn ook ineens ene “KALE NICHT!”, omdat die zogenaamd zijn politieke wensen tegenhield. Als meneer er morgen achterkomt dat de PVDA de populairste partij is en hij zich daar weer binnen kan wurmen.. dan zit hij er vandaag nog ;).

  Net zoals een manager naar beneden schopt en naar boven likt, gaat een politicus ook nog eventjes naar benden spugen en naar boven aaien.

 8. @#11 en ik in mijn onschuld altijd maar denken dat in de eerste kamer een beetje de serieuze denkers zaten, de mensen die niet zo in het voetlicht treden maar die gewichtig en weloverwogen wikken en wegen van links tot rechts.

  plops…..daar gaat weer een illusie.

Reacties zijn gesloten.