Roland van Vliet (PVV) scheldt eigenaren Mitsubishi uit voor ‘Jappen’

Wederom een bewijs dat je je werkelijk nergens kunt vertonen met die boerenkinkels van de PVV: Roland van Vliet (PVV Limburg) meende gevat te zijn door ‘De Jappen moeten lappen!’ te gaan staan schreeuwen op het Malieveld in Den Haag, bij een manifestatie tegen de dreigende sluiting van NedCar in Born.

Nee inderdaad, zo doe je dat Van Vliet, mensen van wie je iets gedaan wilt krijgen uitschelden met discriminerende benamingen. Misschien kunnen we Van Vliet anders eens laten informeren of die zwartjoekels van Tata of die moffen van Daimler-Benz in een overname geïnteresseerd zijn.

14 gedachten over “Roland van Vliet (PVV) scheldt eigenaren Mitsubishi uit voor ‘Jappen’”

 1. Jappen? Tweede Wereld Oorlog terminologie.
  Dan kop ik hem maar zelf in:
  Hey Roland “Riool Drol” van Vliet: De Jappen zijn je bondgenoten, alle NSB-ers draaien zich om in hun graf door je uitspraak.

 2. Deze uitspraak (Jappen moeten lappen) had net zo goed van Graus, Bosman (voor zijn halalvlees praat dan) of Brinkman afkomstig kunnen zijn. Of misschien ook wel van Powned. Er zit toch een sneu stuk intellectueel onvermogen in die hoek van de PVV… tjongejongejonge…. en de mensen stemmen voor die malloten… kan er niet eens een iq onderzoek naar PVV’ers (politici en achterban) worden gedaan, want het totale gebrek aan empathie, menselijk inzicht en intellectuele vermogens van die gasten wekt nu niet alleen mijn politieke afkeer, maar ook mijn wetenschappelijke interesse… hoe zou u het vinden als er zo iemand bij u thuis stond te schreeuwen en die maakte deel uit van uw huishouden? Dan zou u toch ook door de grond gaan van plaatsvervangende schaamte als er iemand anders bij u op bezoek zou komen en u moet de aanwezigheid van die schreeuwerd verklaren?

 3. Harry, dat onderzoek zou of heel lang gaan duren – omdat ze erg diep moeten graven – of zou klaar zijn omdat het een hele grote lege ruimte is. En zich gedragen, dat hoef je toch niet als PVV’er? De PVV zegt toch waar het op staat, de PVV benoemt toch problemen? En als iemand anders dan zegt dat de PVV een probleem is, zoals Berman van de week, dan is het land te klein voor de PVV. Dan moet zo iemand verbannen worden want respecteert de PVV niet. Jankerds zijn het, allemaal. Moeten zo nodig met de grote mensen spelen, maar zijn allemaal het stampvoetende stadium niet ontgroeid en ik zou graag eens zien dat de media niet bij elke bekscheet gelijk in een Pavlovreactie gaat speekselen. Hou daar toch eens mee op!

 4. #6. Keira, je zou de PVV’ers aan een soort van cito-toets kunnen onderwerpen, misschien komen daar geen sluitende cijfers uit, maar conclusies met betrekking tot het intelligentie-niveau van de PVV’er zouden wel getrokken kunnen worden. Dat ze zichzelf beter voelen dan anderen, dat Geert gedemoniseerd wordt, dat de rechters niet streng genoeg straffen, aan al de rancuneuze xenofobe blablabla van de PVV heeft die test verder geen boodschap. Dat ze een lager opleidingsniveau, minder geinteresseerd in de rest van de wereld en nogal kortzichtig zijn, dat geloof ik wel, maar ik zou dat eigenlijk op papier willen hebben staan en eigenlijk weten tot hoe diep dat zit, Eigenlijk gewoon dus een nieuwsgierigheid van mij.

 5. Eigenlijk is Roland een miskend genie. Trappen tegen Aziaten is reuze slim. Japan zit niet in de EU dus geen gelazer met mevrouw Leding of Balosso san 🙂

 6. En die maffe van bemmel op twitter blaten dat ‘de Pers’ [*] terecht oog had voor de PVV.

  [*]
  Linkt naar de telegraaf, dé ultieme krant voor fascistisch Nederland.
  “Roemer niet echt gespot door de Pers. De PVV terecht des te meer. http://www.telegraaf

  LOL

 7. Ik heb een beetje het gevoel dat ze de SP weer na willen doen, maar niet helemaal weten hoe. Ook als ze wel geholpen worden… wat dan. Gaan ze dan zeiken over de extra overheids uitgaven?

 8. De meeste PVV’ers weten niet eens waar Azië ligt, laat staan Japan. Hun enige topografische kennis is die van de Amerikaanse en Israëlische donoren.

 9. natuurlijk haten PVVrs Jappen , die hebben immers in “ons Indië ” de superieure Indo’s gedwongen te werken en behandeld zoals de Nederlanders de Indonesiërs al jaren behandelde , een eeuwigdurende schande , Geelmenschen die de Natuurlijke Orde Der Dingen omdraaide en Witmenschen ( of denken dat ze Witmenschen waren zoals de Indo’s ) martelen … Je weet toch dat het een God ( Yawhee , niet Allah in dit geval natuurlijk ) gegeven Witmenschelijk recht is , Zoals in de volgende omschrijving van de beroemde Hendrikus Colijn : “”Ik heb er een vrouw gezien die, met een kind van ongeveer 1/2 jaar op den linkerarm, en een lange lans in de rechterhand op ons aanstormde. Een kogel van ons doodde moeder en kind. We mochten toen geen genade meer geven. Ik heb 9 vrouwen en 3 kinderen, die genade vroegen, op een hoop moeten zetten, en zo dood laten schieten. Het was onaangenaam werk, maar ’t kon niet anders. De soldaten regen ze met genot aan hun bajonetten. ’t Was een verschrikkelijk werk. Ik zal er maar over eindigen.”
  Voor zijn optreden ontving hij in augustus 1895 de Militaire Willemsorde………

 10. Geen zorgen met cda en groen links hebben we straks het recht om thuis te werken, dan gaan die lui gewoon thuis in de woonkamer de auto in elkaar schroeven, zie je nou we hebben die jappen helemaal niet nodig, toch ?

 11. #12, dit is afschuwelijk – ik krijg nachtmerries ervan.

  Net als in Rawagedeh…….weer promotie aan het eind+ doofpot.

  Ik kan wedden dat de gemiddelde PVVD-er scheelt het geen moer hierover.
  Nu de CDA-ers erbij.
  Autisten.

Reacties zijn gesloten.