17 gedachten over “Roemer (SP) niet echt populair bij het blad Quote”

 1. It builds character bij Roemer zullen we maar zeggen.
  Wel fijn dat er ook nog lijsttrekkers rondlopen die niet voor elke waardeloze fotoshop huilend bij een rechter aankloppen en 36 bodyguards optrommelen.

 2. Ach, is ‘es wat anders dan een cartoon.

  Verder wens ik de boezemvriend en oud studiegenoot van Mark Rutte een heerlijk Zwitser leven gevoel toe. Maak er iets van Jort Kelder! Dahaaag.

 3. Ach van mij mogen ze verkassen naar Zwitserland . . . ik wil nog wel zien hoe ze in deze tijd hun villa denken kwijt te raken 😉

 4. @2
  Er moet toch een tijd geweest zijn dat rechts niet gelijk was aan intellectueel uitgedaagd…

 5. Die rijken denken echt dat ze het op eigen kracht bijelkaar hebben geharkt he ?

  De werkelijke innovatieve daar gelaten maar dat zijn vaak mensen die links stemmen en zeggen dat ze bijvoorbeeld best afstand van de HRA willen doen omdat ze meer dan voldoende hebben om heel luxe te kunnen leven.

  SP op deze manier aanvallen is weer zo een staaltje van zelf geen inhoud hebben. Zo gaan de Republikeinen in de VS ook te werk met bijvoorbeeld Obama. Die het als “Nigger” (hun woorden) 10 x beter doet die Bush en dat andere tuig. Maar omdat ze niet op de inhoud in gaan fotoshoppen ze hem als Hitler (Een rassenhater notabene).

  Zover zijn we dus in Nederland ook wat de rechtsdenkende betreft.

 6. Zelf snij ik de tomaten met een klein mesje, maar met een kettingzaag kan het natuurlijk ook. Geeft wel meer troep.

 7. Ik heb vanavond zelf ook nog wat tests gedaan… met een vlakschuumachine en een decoupeerzaag werd het niks, maar met een ouderwetse schrobzaag wist ik drie plakjes uit een tomaat te halen.

 8. Inderdaad. Laat die verhuiswagens maar voorrijden bij die Quote-vrienden. Snel “moeven” naar Zwitserland. Heerlijk zich laten vlooien door Allard de Stoppelaar. Net als Hansje Wiegel en Hansje Breukhoven. Verdiende loon.

 9. Het is te hopen voor deze economische vluchtelingen dat hun kleinkinderen niet net zo afgezeken worden in Zwitserland als gebruikelijk is in Nederland met 3e generatie allochtonen!

 10. #3, iniden iemand het lef had gehad om Geertje op die manier af te beelden, hadde we reeds de Ultra-Mega- Super Aanklacht voor moord van de kant Wilders meteen gehad. Haatcampagne gewoon.

Reacties zijn gesloten.