Richard de Mos zegt sorry

Grappig toch dat sorry zeggen door politici zo in de mode is. Zelfs het volksjongetje uit Den Haag doet mee met die trend. Ook die andere trend: achteraf precies weten hoe het in elkaar steekt en wie de slechteriken zijn. Wat dat betreft lijkt het schooldirecteurtje schoolmeestertje en Hedwigepolder dijkverzwaring op een politicus.

Voor wat het waard is om te weten; Richard de Mos had toen geen ballen

Wilders ging in maart met VVD en CDA het Catshuis in om te onderhandelen over nieuwe bezuinigingen. Hoe heeft u die periode beleefd?
‘We hebben er met de hele fractie bijgestaan, ook ik, en we hebben Wilders en Agema het mandaat gegeven om te onderhandelen. Er is niemand geweest die toen de ballen heeft gehad om te zeggen: hoho, als het straks 5 voor 12 is moet je de fractie eerst bij elkaar roepen, voordat je handelt. Wilders heeft uiteindelijk op eigen houtje in een vlaag van verstandsverbijstering die stekker eruit getrokken. Maar we hebben hem gezamenlijk vooraf het mandaat gegeven, daarom heb ik hem ook daarna gesteund.’

2 gedachten over “Richard de Mos zegt sorry”

  1. Opvallend ook dat juist de Volkskrant weer eens even breed uitpakt om deze rechtsrabiaat uitgebreid aan het woord te laten.

  2. Als je de mening van de PVV wilt weten (ja, die mensen bestaan) moet je tegenwoordig eerder de Volkskrant dan de Telegraaf kopen.

Reacties zijn gesloten.