Resultaat 2 jaar rechts beleid: de rijksten worden rijker

Het afgelopen jaar zijn alleen de hoogste inkomens erop vooruit gegaan. Dit even ter informatie voor al die linkshaters, want die kunnen namelijk nooit allemaal bij die hoogste inkomens horen. Maar ze willen er zo graag mee geassocieerd worden hè, daarom blijven ze toch gewoon dom VVD stemmen, net zoals die miljoenen in Groot-Brittannië en de Verenigde  Staten die Conservatief en Republikeins stemmen. Dat blijft de grootste prestatie van Reagan en Thatcher, dat ze het gewone volk wijsgemaakt hebben dat ze het beste kunnen stemmen alsof ze rijke bankiers zijn.

En hier is het ook gelukt, maar eerder via het mechanisme van de door Pim Fortuyn – uit rancune –  opgeroepen linkshaat dan het breken van onderlinge solidariteit.

 

5 gedachten over “Resultaat 2 jaar rechts beleid: de rijksten worden rijker”

  1. Ja, ik blijf dat verbazingwekkend vinden en snap niet dat er niet eens een onderzoek naar gedaan wordt. Zou toch wel eens willen weten wat voor mechanisme dat is. Dat mensen iets kiezen dat slecht voor ze is. Is het angst of is het onwetendheid/domheid?

  2. Ik vrees een combinatie, Keira. Zie ook de PVV-achterban. Alle leugens van Wilders, zoals massaimmigratie/ islamisering/ criminaliteit enz, zijn allang aangetoond en nog blijven sommige in de overtuiging dat “Geert gelijk heeft”.

    I blame poor education, and a lack of working brains… 😡

  3. Die 66 euri per maand heb ik vast heel nuttig besteed, zal wel geinjecteerd zijn in de plaatselijke economie. Zo profiteren er meer mensen van.

  4. Ik kan het weer weer zeggen en ik doe het dan ook maar weer 😉
    Ieder volk krijgt de regering die het verdiend….
    Net als in bij de bijen, mieren noem maar op, er zijn een paar die profiteren terwijl de rest mag ploegen tot hij/zij erbij neervalt.

Reacties zijn gesloten.