Republikeinse kandidaat Huis van Afgevaardigden roept op tot executie LHBTI/trans mensen

Ondertussen, in de fascistische theocratie-in-wording aan de andere kant van de Atlantische Oceaan. Volgens Mark Burns, een Republikeinse kandidaat voor het Huis van Afgevaardigden, maken LHBTI/trans mensen zich schuldig aan landverraad. En wat doe je met landverraders? Juist ja: tegen de muur met die handel.


Ook Lindsey Graham moet volgens Burns tegen de muur gezet worden. Graham heeft voorzichtig aangegeven wel na te willen denken over maatregelen om de vuurwapenverkoop aan banden te leggen. Ook dát is volgens Burns een gruwelijke vorm van landverraad.

In tegenstelling tot hetgeen in de tweet hierboven gezegd wordt, had Burns niet de steun van Trump. Trump steunde William Timmons, die overigens nauwelijks minder gek is.

Bij de voorverkiezingen legde Burns het af tegen Timmons. Hij moest genoegen nemen met 24% van de stemmen, wat natuurlijk al eng genoeg is.

Onderstaande video illustreert perfect over welk soort achterlijk plebs we het hier hebben. Met een gastrol voor Mark Burns.

Uitgelichte afbeelding: By Gage Skidmore from Peoria, AZ, United States of America – Mark Burns, CC BY-SA 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=81306650