Rafiq Naibzay en ca 170 (of 900?) lotgenoten door Nederland schuldig bevonden zonder proces

Omdat Naibzay bij de Afghaanse geheime dienst heeft gewerkt is hij volgens het ministerie van Buitenlandse Zaken en de IND een oorlogsmisdadiger en moet het land uitgezet. Volgens Buitenlandse Zaken zijn alle officieren en onder-officieren schuldig aan mensenrechtenschendingen en dus 1F gevallen. Oorlogsmisdadigers.

Zonder proces, zonder onderzoek worden deze mensen veroordeeld. En onderzoek of een proces zal er niet komen, ze zijn schuldig bevonden, waarom? Nou daarom. Omdat een aantal oversture ambtenaren een verhit bericht hebben gemaakt en daar niemand op terug durft te komen. In Nederland geldt al heel lang niet meer dat je onschuldig bent tot het tegendeel is bewezen en zeker niet voor buitenlanders. Stel je voor!

Eerder heeft Keira zich al boos gemaakt over de houding van Nederland en ambtelijke opstelling tegenover deze mensen. Dark Skywise heeft toen in een comment (#3) een mooie grafiek gezet met een hele mooie link. Lees daar maar eens hoe en wat, het is te schandalig voor woorden. Hier gaan we morgen geen voldoende voor krijgen in Genève.

 

1 gedachte over “Rafiq Naibzay en ca 170 (of 900?) lotgenoten door Nederland schuldig bevonden zonder proces”

  1. Heeft iemand het idee dat rutte c s, zich ook maar iets van de mening van anderen aantrekt?
    Mensenrechten? Aan dit kabinet niet besteed.
    Recht en rechtvaardigheid valt bij dit soort mensen samen met de portemonnee.

Reacties zijn gesloten.