Radicale ideeën

onverdeeldopenbareschool‘Metro’ signaleert op gezag van een club die heet ‘Vereniging voor Openbaar Onderwijs’ dat er naast de Marokkanerfrage nóg een heel groot probleem is dat der Untergang van dit land inluidt: radicaliserende schoolkindjes! Uiteraard kindjes van moslim huize.

Ik wil eerst opmerken dat Metro onderdeel is van de Telegraaf Media Groep waarvan de belangrijkste krant ooit schreef over ‘het joodse vraagstuk’ en die tot de dag van vandaag er niet vies van is stemming te trappen tegen de wat ik maar even zal noemen ‘hedendaagse joden.’

Ook de uiterst twijfelachtige Ibrahim Wijbenga wordt aangehaald. Hij twitterde in 2013, toen de bloedhonden van Erdoğan met heel veel bloedig geweld vreedzame demonstraties uiteen sloeg verrukt zijn instemming met het massale geweld van het regime.

2013-06-01 Wijbenga juicht geweld toe Erdogan

Over radicale ideeën gesproken. Ibrahim Wijbenga, de zelfverklaarde ‘radicaliseringsexpert’ is ook lid van het CDA waar men het tamelijk radicale idee koestert dat het OK is honderdduizenden mensen in Irak en Syrië over de kling te jagen en vervolgens mensen die de door Balkenende, De Hoop Scheffer en Buma mede veroorzaakte ellende trachten te ontvluchten de deur te wijzen. Meer over deze clown kunt hier vinden.

Maar goed. Metro en Wijbenga signaleren ‘radicalisering’ bij kindjes die op een leeftijd zijn dat ze het woord niet eens kunnen spellen laat staan weten wat het betekent.
Uiteraard springt ook de kast-PVV’er van PvdA-huize, de opportunist die eerder het eveneens behoorlijk radicale idee opperde dat mensen op een partij van wannabe massamoordenaars en etnisch zuiveraars – over radicaal gesproken – moeten stemmen, Ahmed Marcouch op de bandwagon van de jongste ronde in de stemmingmakerij tegen anderen. Overal waar het walmt van de bruine stemmingmakerij en laster, zie je Ahmed Marcouch ook als een pissebed van onder zijn steen vandaan kruipen.

2010--06-13 Ahmed Marcouch stemadvies

Ook Zijne Excellentie Nucky Asscher is – nauwelijks op adem gekomen van zijn gehijg over Marokkaanse voetballertjes – alweer hijgerig op de ‘radicaliserende schoolkinderen’ gesprongen. Zonder zich uiteraard eerst af te vragen of de beweringen over die ‘radicaliserende schoolkinderen’ net als dat gelul over applaudisserende kinderen na een aanslag wel kloppen.

Maar goed, de kwestie met dat flutonderzoek van Motivaction inzake antisemitisme heeft al duidelijk gemaakt dat Zijne Excellentie Nucky Asscher overal waarde aan hecht behalve aan feiten en zeker als die zijn verknipte, bruine wereldbeeld in de weg zitten. Ook voor hem geldt, net als voor Marcouch: waar een bruine walm begint te hangen, kruipt ook Nucky als een pissebed onder zijn steen vandaan om zijn partijtje mee te blazen in het criminaliseren van hele bevolkingsgroepen.

Opmerkelijk, of misschien ook niet gezien het feit dat we in een tijdsgewricht leven waarin moslims hoe dan ook de schuld krijgen van alles wat er fout of vermeend fout gaat in de wereld, is dat ik bij de hier aangehaalde bronnen en in het stukje van de Telegraaf-kloon niets lees over de radicale ideeën van ouders en grootouders die het – vaak met foto’s van hen met de (klein)kinderen en al erbij – hebben over ‘vergassen’, ‘afschieten,’ ‘Entlosung’ (het woord correct spellen is kennelijk te hoog gegrepen voor ze maar de boodschap is duidelijk), ‘massaal verkrachten’ en God mag weten wat voor vreselijks nog meer.

Ik stel mij zo voor dat de kinderen en kleinkinderen van dit soort spul – dagelijks vergiftigd als ze worden door de papa’s, de mama’s en de opa’s en oma’s die er aan de ontbijttafel en op de verjaardagen van dit soort taal uit slaan – er nou ook niet direct echt gezonde ideeën op na gaan houden. Misschien wordt het tijd om daar eens een heel gedegen onderzoek naar in te stellen en desnoods eens een hoop van dergelijke gewelddadige ouders maar een hele lange tijd uit de ouderlijke macht zetten. Wellicht is het een goed idee om ouders die betrapt worden op dergelijke gewelddadige en racistische taal uit medezeggenschapsraden en andere inspraakorganen van scholen te zetten.

Als dat niet gebeurt – en daar ben ik eerlijk gezegd bang voor in een land met een regime waarvan de corebusiness stemming trappen is – blijft het geblaat van de zelfverklaarde ‘radicaliseringsexpert’, de kast-PVV’er van PvdA-huize, de Nucky van de lage landen en de kloon van een krant die ooit schreef over het ‘joodse vraagstuk’ niks anders dan vuige laster.

Afijn, hieronder een hele kleine bloemlezing van ouders en grootouders die hun kroost absoluut geen gewelddadige of radicale opvattingen bijbrengen.

3

2

4

9

10

11

Racisme en fascisme zijn geen meningen maar misdaden. Wie de waffel wel opentrekt over vermeende misstanden bij anderen maar de ogen doelbewust en bij herhaling sluit voor het vuil in eigen huis, maakt zich aan dergelijke misdaden net zo goed schuldig. Daarom ben ik erg benieuwd wat Ahmed Marcouch en de Vereniging Openbaar Onderwijs te zeggen hebben over hoe om te gaan met de niet-islamitische ouders en grootouders die oproepen tot ‘vergassen’, ‘afschieten’, ‘lekker laten verzuipen’ en dergelijke. Men kan er natuurlijk ook voor kiezen om niks te doen. Dan heeft Geert Wilders wanneer hij ooit aan de macht komt een hele grote groep met de reeds gewenste ideeën waaruit hij kan putten voor het bewaken van de concentatie- en vernietigingskampen.

1 gedachte over “Radicale ideeën”

  1. Pingback: Naschrift bij ‘Radicale ideeën’ | Krapuul

Reacties zijn gesloten.