PVV-stemmers zijn helemaal geen domme racisten en Tokkies

De meeste PVV-stemmers vinden de plannen van de PVV veel te ver gaan.

Ze zien ze zelfs niet eens als serieuze voorstellen, maar als signaal dat er problemen zijn rondom bijvoorbeeld de multiculturele samenleving. (NU.nl)
Die ‘leuke’ mensen willen alleen maar gehoord worden en dat de politiek zich duidelijk uitspreekt. Begrijp dat dan! Ze stemmen wel op die Blonde Geert, maar ze zijn het helemaal niet met hem eens, hoor! En dan vol blijven houden dat je niet dom bent?

9 gedachten over “PVV-stemmers zijn helemaal geen domme racisten en Tokkies”

 1. volgens mij zien ze helemaal niks meer dan hun eigen navel en slechte weersvoorspellingen…
  plus een uitzichtloos (kei- en keihardwerkend) leven, ’s avonds de kommer-sjeele verrekijk en de smalle beurs aan het eind van de maand omdat er weer teveel is uitgegeven…
  en is het tijd om wakker te worden en te wijzen: wie heeft dit &%$#($$&G@3^#domme gedaan?

  ik chargeer vooringenomen als ik ben

 2. ik zou weleens een weldenkende, slimme, niet-xenofobe, lak-aan-denederlandse-vlag hebbende, warmvoelende, tolerante, sympathieke, relativerende, vooral naar zichzelf wijzende pvv-er willen ontmoeten…

  dacht je dat?….

 3. Wat een onzin dat zijn ze natuurlijk wel. Als je op een partij als de PVV stemt dan ben je dat gewoon. Net als dat tuig dat VVD stemt.

  Je weet diep in je hart dat je fout zit als je aanhangsel bent van zulk soort partijen.

  Net ook weer zo een tuinder die Polen heeft lopen naaien en belasting ontdook. Overal waar misstanden zijn en egotrippers is een rechtsdenkende aan het werk. Je zou maar eens eerlijk salaris uitbetalen en gewoon belasting betalen en je aan de wet houden.

 4. PVV-ers zijn helemaal geen racisten, maar critici van de multiculturele samenleving en de islam. Want islamkritiek dat moet kunnen vinden ze. Dat ze gauw iedereen die een tintje donkerder is dan zij “bekritiseren”is natuurlijk slechts toeval en heeft natuurlijk niets met racisme te maken.
  En dom zijn PVV-ers ook niet want zij zijn zo creatief dat zij van iets wat geen probleem is een probleem kunnen maken.

 5. Inderdaad Aziz , en de enige witte vorm van terrorisme is “lone-wolfisme ” waarbij de verantwoording geheel en al bij het individu ligt en absoluut niets met zijn politieke voorkeur, religie en/of afkomst te maken heeft … toch

 6. Voor sommigen is het denk ik ook een uiting van nihilisme. Er zijn mensen die geen enkel vertrouwen in wie dan ook hebben – ook niet in Wilders – maar op hem stemmen omdat hij de indruk wekt “anti-systeem” te zijn, iemand die als The Joker in The Dark Knight het hele verfoeide systeem in elkaar wil laten donderen.

 7. @6
  Er zijn mensen die bekend staan als saboteurs. Als zij ergens over ontevreden zijn, zullen zij niet een middenweg of naar een alternatief zoeken maar de zaak saboteren. Ook al zullen ze daarmee zichzelf flinke schade toebrengen. Ze zullen zich liever in hun blinde razernij met zich de hele wereld van de afgrond laten storten dan beheerst te zoeken naar constructieve oplossingen.
  Daar kan je sommige PVV-ers ook toe rekenen en de rest denkt en dacht dat personen zoals Fortuyn en Wilders een “geschenk Gods” zijn met een “Messiaanse missie” om hun problemen (al dan niet ingebeelde problemen) op te kunnen lossen.
  Wat ze allemaal gemeen hebben is zich te gedragen als grote verwende kinderen die er een taak van gemaakt hebben om als klagers door het leven te gaan. Als klaagjunken gaan ze door het leven. Ze kunnen zo klagen dat je bijna de pijn kan voelen van hun weegeklaag. Altijd is hun groot onrecht aangedaan. En altijd is er iemand anders vernatwoordelijk daarvoor, behalve zij.
  Ze beseffen niet wat voor verlammend effect hun monoloog wat het verlammende effect van hun monoloog op toehoorders heeft. Ze kunnen de energie bij hun toehoorders wegzuigen. Als toehoorders hen vermijden of veroordelend toespreken is de kans groot dat de toehoorders zelf het onderwerpt van de volgende klaagzang worden. Tenzij ze onder gelijkgestemden zich bevinden dan word de ene klacht na de andere doorgenomen zonder dat het doel daarvan naar vernieuwende inzichten.
  Men zegt dat we deze groep mensen in het verleden niet serieus hebben genomen en dat eigenlijk hadden moeten doen, waardoor we met partijen zoals de PVV opgezadeld zitten. Ik denk dat het juist andersom is. We zitten met de PVV opgezadeld omdat we het onzinnige geklaag van deze mensen serieus hebben genomen. Ik heb geleerd dat je niet moet toegeven aan de wens van een verwend kind dat de oren van je kop afschreeuwt om iets voor elkaar te krijgen.
  Wat ik hier geschreven onzin? Kan best, maar ik verkoop het niet als feit, maar als mening. PVV-ers dringen hun zieke gedachtenkronkels wel als feiten. Zelfs de grootse lulkoek dat zij verkondigen wordt altijd opgevolgd met een: “Da’s toch zo”.

 8. De vogende goedprater heet Aalbers? Wat maakt het uit?

  Zouden de PVV-ers dom zijn? Tja….

  – Ze hebben een eenmans stichting tot politieke partij omgetoverd met de goedkeuring van Ultra-Rechts Nederland, natuurlijk.
  – Ze houden hun sponsoren geheim, ook deze vanuit het buitenland (met goedkeuring van Ultra-Rechts Nederland, natuurlijk)
  – Ze hebben de beroemde Nederlandse tolerantie vermoordt ( met goedkeuring van Ultra-Rechts Nederland)
  – Het aanhang wil protesteren, maar is niet met de stellingen van het Grote Lijder eens. Tja, is dit niet het beste voorbeeld voor medische toestand genoemd Cognitieve Dissonantie?

  Of is dit gewoon de uitwerking van de traditionele hypocrisie nu als – we willen het wel mar je mag het echter niet zo noemen, want we zijn allemaal nette mensen, weetjewel.

 9. Als gedoger van het slechtste kabinet Rutte dat er ooit geweest is heeft Wilders al zijn verkiezingsbelofte verbroken!
  Zelfs AOW 65 blijft 65 na een dag meeregeren verbroken!!! Wilders is gebleken onbetrouwbaar en alleen uit op machtt!!! De oud VVDer is er voor de rijken alleen de stemmen van domme Tokkies kan hij goed gebruiken!!!

Reacties zijn gesloten.