PVV-aanhang op lokaal niveau te stompzinnig bevonden

Nog maar anderhalve week geleden liet onze fascistische geelkuifkaketoe weten een lokale Afdeling Rijnmond op te willen richten, maar vandaag bereikte het bericht onze burelen dat de PVV komend jaar weer alleen in Den Haag en Almere mee zal doen aan de gemeenteraadsverkiezingen.

Blijkbaar heeft de Lijder na zijn verzetstour door Nederland vast moeten stellen dat de spoeling van niet geheel stompzinnige voorstanders van de PVV ook na al die jaren nog steeds te dun is om tot verdere uitbreiding van De Beweging in de lagere bestuurslagen over te kunnen gaan. Althans zonder een te groot risico in brievenbuspissende, spikemeppende, uitgekotst Turks halalvleesroepende dan wel kopstootfaillissmentsfraude-achtige nachtmerries verzeild te raken.

38 gedachten over “PVV-aanhang op lokaal niveau te stompzinnig bevonden”

 1. “De PVV is morsdood. Net als GroenLinks. Niks meer waard. Een lege huls. Oppositie voeren kunnen ze niet. Het spastisch gebrul over islamisering en de EU is totaal niet meer geloofwaardig.”

  Niet ik heb dit bedacht maar een auteur op GeenStijl. Uiteraard geef ik geen link, maar het staat in een artikel met ‘opbokken’ in de titel

 2. @2 Zolang er (hopen) mensen zijn die erin trappen, horen we het gebler van Wilders nog wel even. De PVV moet aan de macht, zodat ze eindelijk op hun bek kunnen gaan.

 3. Hmm, interessante positie die de Partij Voor Volksverlakkerij inneemt.

  M.i. dient ‘men’ nu dus nog meer/ harder op lokaal niveau die bruine walm te verdrijven. Informeren/ duiding geven aan/ onrust wegnemen met aantoonbare feiten. Oh, en ratio(neel denkver mogen) stimuleren. Dat is, -voor mij althans-, effectief gebleken.

  @3, de PVV is al aan de macht, en met de laatste verkiezingen zijn ze faliekant op hun bek gegaan. Op sommige plaatsen hebben ze meer stemmen dan eerder ontvangen, echter, dat kwam -naar ik enkel vermoed- vnl. door de anti-EU kaart die ze trokken.

  @ Laurent, klere man…hoeveel (Scrabble)punten geeft kopstootfaillissmentsfraude-achtige eigenlijk?! 😉

  _
  Ik vraag mij af hoe Jhim van Bemmel over de door de PVV genomen positie denkt.

 4. @4 Ik onderschat de huidige invloed van Wilders niet, die is verschrikkelijk en veel te groot, maar ik vrees dat hij alleen met verkwanselde regeringsverantwoordelijkheid door de mand zal vallen. Dan ook in de ogen van zijn huidige aanhang.
  Dus moet dat dan maar gebeuren.

 5. Ik vind dit stuk nogal beledigend voor kaketoes. Misschien moeten we de bedoelde een kakketoeter noemen?

 6. @6, als jij daar plezier aan denkt te kunnen beleven, is er verder niemand die je tegen zal houden. Als het beestje maar een naam heeft. Toch?

  Overigens is het mij niet geheel duidelijk op wie je doelt, met je ‘bedoelde’. Geert Wilders? Wat denk jij van de positie die deze “kakketoeter” heeft ingenomen, met het besluit om niet op landelijk niveau in de gemeentepolitiek te gaan? Maar wel in een woonplaats (Almere) waar enkele jaren geleden de ‘PVV-stormtroepen’ al op straat marcheerden, uiteraard gepaard gaande met allerlei bedreigingen/ vernielingen en meer van dat ongein waar dat extreemrechts tuig zich zoal mee bezig blijft houden.

 7. Het keten van der Valk kende, naast de welbekende kers op de appelmoes, ook een ‘valse vogel’ – als uithangbord.

  Als het beestje maar een naam heeft. Toch?

 8. @4 Morgen verschijnt er van mij een stukje met de titel ‘Liever lui dan lokaal’ Zal de link hier morgen plaatsen.

 9. @4: “M.i. dient ‘men’ nu dus nog meer/ harder op lokaal niveau die bruine walm te verdrijven. Informeren/ duiding geven aan/ onrust wegnemen met aantoonbare feiten. Oh, en ratio(neel denkver mogen) stimuleren. Dat is, -voor mij althans-, effectief gebleken.”
  Als je met ‘men’ ook lokale politici bedoelt, dan zou ik de lat wat hoger willen leggen. In Leiden hebben linkse partijen jarenlang de campagne Leiden Stad van Vluchtelingen gesteund en zelf ook wel de daad bij het woord gevoegd, maar altijd in de marge. Op een gegeven moment lag er bv. een petitie die stelling nam tegen het asielbeleid, maar het (overwegend linkse) stadsbestuur wilde die niet steunen want ‘daar gaan wij niet over’. Er zijn (meer) burgemeesters, wethouders en raadsleden nodig die openlijk ongehoorzaam durven zijn.

 10. Wat een waardeloze linkse kut-site is dit. Hopelijk is deze site en hun links werkschuw handophoudend tuig vandaag nog van de aardbodem verdwenen want enig toegevoegde waarde hebben ze niet en ook nooit niet gehad.

 11. Overigens een tip aan de schrijver van dit stukje. Het ongebreideld schelden lucht misschien op maar maakt je stukje niet sterker. Tip die ik al eerder gaf aan de hoofdredacteur van Krapuul.

 12. @12 Op links kunnen ze tenminste wél mensen vinden voor de gemeenteraden die niet te dom zijn om te poepen. Wij hebben hier trouwens één niet-linkse medewerker, en juist die houdt momenteel zijn hand op.

 13. @14 dat enorm genuanceerde geleuter op Sargasso e.d. hielp anders bijzonder weinig tegen de opkomst van Domrechts. je moet mensen een beetje op hun eigen niveau aanspreken hè.

 14. Verder vind ik dat een partij die het vernederen en discriminetren van bevolkingsgroepen tot zijn core business heeft gemaakt er recht op heeft zo mogelijk dagelijks beledigd te worden, en ik help daar graag aan mee.

 15. @14 Hahaha inderdaad heeft @12 het over werkschuw handenophoudend tuig komt gelijk @13 erin, zoiets verzin je niet 🙂
  Als je over de duvel roddelt rammelen z’n poten.

 16. @13 Bovendien was dit de allereerste site die Wilders en de PVV nu eens níet politiek-correct met fluwelen handschoentjes aanpakte, en dat was diezelfde hoofdredacteur die dat zeer effectief deed. De mederedacteurs/schrijvers slaakten stuk voor stuk een zucht van verlichting toen ze hier voor het eerst kwamen lezen. Eíndelijk!

  Een stijl die pas daarna door anderen is overgenomen (in tegenstelling tot wat sommige, inmiddels gestopte, bloggers je willen doen geloven), en ertoe geleid heeft dat Wilders inmiddels door velen als een manische clown wordt gezien. Daar heeft deze site aan bijgedragen. Dus nee, ik ga mijn stijl niet aanpassen.

 17. @12 Bedankt dat je een extra argument aanbrengt ter sterking van dit artikeltje.

 18. Jhimbo de Bimbo jouw “advies” mag dan niet aan mij gericht zijn maar ik mag er best op reageren, he mister “kopvoddentax de vervuiler betaalt”. Adviezen van jou over “toon” zijn gewoon lachwekkend en meer niet.

 19. Zo en dan ga ik nu even kabouter plop conform de huisregels een permaban geven.

 20. Tjonge Tjonge Tjonge wat een extreem linkse multicult taal weer hier 🙁
  Ongelooflijk dat eenieder hier dolgraag gigantische belastingen wil betalen, gigantisch wil bijdragen aan EU, gigantisch bedrogen wil worden, gigantusch voorstander is van de Islam en zich gigantisch gedraagt als LANDVERRADER.
  Maar goed, We Never Forget, FORZA PVV FORZA GEERT WILDERS

 21. Tjonge Tjonge Tjonge wat een extreem linkse multicult taal weer hier 🙁
  Ongelooflijk dat eenieder hier dolgraag gigantische belastingen wil betalen, gigantisch wil bijdragen aan EU, gigantisch bedrogen wil worden, gigantusch voorstander is van de Islam en zich gigantisch gedraagt als LANDVERRADER.
  Maar goed, We Never Forget, FORZA PVV FORZA GEERT WILDERS

 22. Nog een die graag onder bewijs stelt hoe gecultiveerd, geestig en intelligent de gemiddelde PVV-adept is. Goed zo, ga zo door!

 23. Als ik met het betalen van enorme belastingen, gigantische bijdragen aan de EU en gigantisch voorstander zijn van de islam PVV-stemmers als @27 vrijwillig naar St-Helena kan pesten zal ik het niet nalaten.

 24. @27 Leuk dat je heel multi-culti “Forza ” gebruik om die door jouw aanbeden stinkfascist toe te juichen .. maar is “Viva Il Duce” niet toepasselijker ??

 25. Kan men het woordje kut nu eens respecteren?
  het is wel het vrouwelijk geslachtsorgaan,schande dat pvv aanhangers met deze vrouwelijke organen zo denegrerend spreken,en die lullen zo over moraal en waarden en respect voor vrouwen

 26. VVD = Elitair dom
  PVV= Tokkie dom

  En daar zitten we dan tussen gevangen. Die twee criminelen organisaties spelen onder een hoedje en we plukken er allemaal de zure verotte vruchten van.

Reacties zijn gesloten.